PRESEKAO! Janjuš otkrio šta će uraditi sa svojim honorarom, spomenuo bekstvo iz rijalitija, pa doneo veoma bitnu odluku koja će uticati i na Maju!
Printscreen

Svakodnevne svađe i fizički okršaji između Maje Marinković Marka Janjuševića Janjuša ne prestaju da šokiraju javnost. On je u više navrata u naletu besa želeo da napusti velelepno imanje u Šimanovicima, a sada je doneo odluku da se bori do kraja zbog svoje ćerke Krune.

- Sinoć sam sanjao Krunu i ostao sam zbog nje, izdržaću do kraja da kupim stan. Neće me niko oterati odavde, celu noć sam je sanjao, sva moja s**nja koja sam radio njoj ću morati da se pravdam. Neću nikog nazvati ku*vom, niti opsovati, nemoj da me dirate, želim da provedem vreme sam! Ne želim nikoga da diram, ali isto tako želim da me niko ne dira. Većinu vremena ću provesti sam, ako neko hoće da popriča sa mnom, može, niti tugujem, niti bilo šta, nadam se da ću se oporaviti za nekoliko dana, izdržaću još ovo vreme i nemam više ništa da kažem - poručio je Janjuš.

PRESEKAO! Janjuš otkrio šta će uraditi sa svojim honorarom, spomenuo bekstvo iz rijalitija, pa doneo veoma bitnu odluku koja će uticati i na Maju!

Printscreen

 

Inače, Radomir Novaković Taki, otac Maje Marinković, ne krije koliko mu teško padaju svakodneve svađe njegove ćerke sa bivšim košarkašem. Ipak, kako deluje, on za sve to više krivi njenog partnera Marka Janjuševića Janjuša.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Ana

27.05.2021 08:47

Zar ne vidiš šta ona radi njemu,grebe,ujeda,skida gaće,cepa gardarobu,a on kriv?Tvoja ćerka je zlo.Ljubav si kupovao novcem.Trebalo je da je vaspitaš,a ne da kriviš Janjuša.Da li bi ti trpeo ovo što ona radi njemu?

Marija

30.05.2021 01:42

Ovaj tako nije samozgom na Ti ?Kcerka odrastala useoskom striptiz klubu ,nepismena a kurva**se okolo Pa jjel joj on grudi platio ili jedan Mafiozo Pa tajna je da je ona od onih profuknjaca koja ako nema para lovi striktno KRIMOSE i muskarce koji brutalan sex upraznjavaju SVE TO TAKI ZNA A ON SA SVOJIM PARAMA MOZE DA SE DOK MU KCER SVE LUĐAI LUĐA NIMFOMANKA POKRI SE UPIMA I KAD ZAVRSI PSIH.LIJECENHE DAJ JU U KAKVU SKOLU A NE DA UDE SA *UR**NA KU**C I TI OTAC !!!;