Kristina Kija Kockar
Screenshoot
Kristina Kija Kockar

Screenshoot

Kristina Kija Kockar, Foto: Screenshoot

Bez obzira na to što ju je Sloba prevario u rijalitiju, Kristina se nije libila da se sa njim verbalno i fizički obračuna i zbog nesuglasica koje su postojale i pre "Zadruge". U živom programu Kija je nevernom suprugu lupala šamare, vikala i pretila, a kako saznajemo od bliskog rođaka "Pinkove" zvezde, nije joj bilo strano ni da Slobu tokom braka ucenjuje samoubistvom.

- Strašno je šta je naš Sloba preživeo pored nje i šta će tek da preživljava. Ona je takva ženska da se ne libi ni od čega. Kada su se njih dvoje upoznali, bila je sva fina i na note, ali čim su počeli da žive zajedno, jasno smo videli ko je ona i šta je. Samo je on, mučenik, bio slep od ljubavi. Sloba tada nije bio zaposlen, borio se kako je znao i umeo, pomalo je pevao, još manje zarađivao, a ne bi prošao ni dan da ga ona ne podseti da nema posao i da je beskoristan - kaže naš izvor i dodaje da se situacija drastično promenila onog trenutka kada je Kristina shvatila da je Sloba talentovan za muziku.

Kija i Sloba

printscreen

Kija i Sloba, Foto: printscreen

- Čim je shvatila da je uhvatila zlatnu koku, rešila je da ga doveka veže za sebe. Hvali se ona na sva usta da mu je kupila prvi mikrofon, da mu je ona kupovala odela za takmičenje, da mu je plaćala postere, a to je radila samo zato da bi sutra mogla da ga ucenjuje i prebacuje mu - kaže naš izvor i dodaje da je Kristina svaki put kada bi se par posvađao imala običaj da preti da će iseći vene.

- Maltretirala ga je svaki božji dan, namučio se kao Isus pored nje. Terala ga je da satima raspravljaju o svakom problemu, bio mali ili veliki, a u svakoj svađi je insistirala da je ona u pravu. Na kraju joj je uvek popuštao, da se ne svađa sa... da ne kažem šta - kaže naš izvor i objašnjava da je ozbiljan sukob nastao kada je Kristina Slobi pronašla poruke koje je slao drugim devojkama.

- E, tu je pukla potpuno i mesecima mu krv na slamčicu pila. Nije prestajala da ga maltretira, a on je nesrećnik u jednom trenutku predložio da se razvedu. Tek tada je nastao haos, počela je da ga ucenjuje i da mu preti da će prerezati vene ukoliko je ostavi. Nije mu posle padalo na pamet da pominje razvod, a mučenik je pokušao da pobegne od nje u rijaliti. Ali i tamo ga je stigla - zaključuje za "Alo!" naš izvor.

Komentari (19)

DEJAN

26.06.2018 21:28

Jadno ovo dete.Ovo sto njegova porodica radi sa njom vise prevazilazi granice normalnog.Imam zensko dete i panika me hvata kad vidim ovako nesto.Smesno,i da je tacno.ona sekla vene(verovatno zato sto joj je bilo lepo),a on je jadan zbog toga.Sta god da je radila (,a nista ne verujem) je smesno u odnosu na imati s..s na metar od zene sa drugom.Bolesnije od toga ne moze.Kad je usao u zadrugu bas je delovao jadno i izmuceno,samesni su

lakicaki

27.06.2018 09:57

@DEJAN - Takve manipulativne žene ne seku vene da bi se ubile nego da postignu po svaku cenu šta su zacrtale, slično onome kad se dete baci na zemlju u histeriše dok mu ne ispunite želju...

more

26.06.2018 21:37

Pa sto se mukica ne razvede ili ne lupi sakom od sto kad je vec bila takva bestija....a ona mi je lici ns nekog ko bi sebi bilo vim naudio...e moj Slobo, ne radi se to tako...

Poaro

26.06.2018 21:53

Odakle li se pojavi izvor blizak porodici da nije Anabela. Ta zena ne prestaje.

Saša

26.06.2018 21:58

Ovo je neko iz slobine porodice, one namrštene i da ne pričam dalje,, ovi baš mrze..

nada

26.06.2018 22:12

Ahahahaha to mu dodje kao svadja izmedju slona i misa ! Shvatili smo mi da je ta masa sala beba i da mu treba cucla - sam je kriv ako je tako i sam ce biti kriv ako joj se vrati - mada ja ne verujem u ovu pricu (njegovog druga) ! Pre bih rekla da je on tezak neradnik i da su svadje dolazile jer ga je ona nosila na grbaci !!!!!!!!!!!!

Auuu

26.06.2018 22:17

Da li je mgouce da ce neko stvarno poverovati u ovu glupost? I jedno i drugo su bili krivi al ovo otislo u krajnost...

MinaMina

26.06.2018 22:26

Verujem u svaku reč! Kija je zlo! Jadan ovaj momak šta je pored nje prezivljavao i trpeo, pa šta god da je uradio! I to kazem JA koja sam i sama prevarena žena! Ali, ja sam se razvela i cao! Jos i dete imamo, ali smo civilizovani ljudi, sta je bilo-bilo je i svako na svoju stranu. Normalno komuniciramo i posle 15 godina .... a ne ova "MOJ MUŽ PA MOJ MUŽ"! Jos ih nista ne vezuje, ni dete ni bilo sta...Htela po svaku cenu da bude poznata i to je to! Zato ga je i naterala u rijaliti! Potpisujem.

Нортон

26.06.2018 23:03

Нисам изненађен све време га је јурила говорила да га воли, а кад је победила зграбила лову, када јој се насмешила каријера одмах је променила плочу, сад разговара искључиво преко адвоката не жели ни да га види, шкарт!

Stojkov

27.06.2018 13:31

@Нортон - Sta joj je Sloba uradio ni jedna zena mu ne bi mu oprostila.

Marko

26.06.2018 23:52

Ahahahaha , opet NN rodjak u ulozi Agate Kristi, a pod palicom Bukve ! Da nije smesno, bilo bi tragicno ! A, Kiju sve to tangira al' za malo ;) !

Rada

27.06.2018 00:30

Mucenik od dva metra ............

mjk

27.06.2018 00:49

Pokazala je ko je i sta je. Samo joj je do slave stalo.

Tijana

27.06.2018 13:23

@mjk - Svim zadrugarima je do slave stalo a ne samo Kiji.

ana

27.06.2018 01:47

obzirom da je bila pre “zlatne koke” sa tada ultra aktuelnim reperom strukom ovo je besmisleno ... pomirite se da je volela Slobu i bodrila ga i podrzavala da iskoristi svoj glas a ona je uvek zaradjivala dobro aman ostavite vise zenu na miru

Nina

27.06.2018 13:30

@ana - Sloba je radio kao obezbedjenje kada je poceo da se zabaavlja sa Kijom. Kija je otkrila njegov dar za pevanje, terala ga da peva, da vezba pevanje, prijavila ga ga za Zvezde Granda gde nije dobro prosao, pa ga prijavila za Pinkove zvezde, oblacila, vozila, organizovala kampanju za glasanje u Zrenjaninu i okolini, skoro da ga je vodila za ruku da ne bi pobegao sa takmicenja. Sloba sam priznao da mu je Kija dala mikrofon u ruke.

Verka

27.06.2018 07:53

Zato ce vas Luna mlatiti svaki dan ako nema gajbe piva.

Mici

27.06.2018 13:29

Halo ljudi, smarate vise sa njom.... sta pisete vise toliko o njoj...kako vas nije sramota uopšte sto je forsirate toliko.... sigurno vam placa nesto

Bora Santana

27.06.2018 17:54

======= NARODE, ZADRUGA JE ZAVRSENA ==========