Miljana Kulić
Printscreen
Miljana Kulić

Printscreen

Miljana Kulić, Foto: Printscreen

Danas se malo ko seća koliko se Željko Stojanović 2015. godine dopao Miljani, kada su zajedno učestvovali u "Parovima". On je pre toga bio u "Velikom bratu", a cela zemlja brujala je o njihovoj vreloj akciji.

Par nije krio strast koja ih je vezivala, pa ni kamere nisu stale na put razmeni nežnosti!

Sve je počelo potpuno benignim Miljaninim provokacijama, ali Željko je jednom prilikom zaskočio Miljanu, oborio je na pod i počeo da je golica po stomaku. Njegove ruke su obavijale njeno telo prelazeći preko njenih grudi i međunožja.

Željko Stojanović

TV Happy

Željko Stojanović, Foto: TV Happy

Stojanović nije odustajao od štipkanja i vaćarenja cimerke koja se sve vreme smejala. Očigledno da su ovi dodiri i strast prijali Kulićevoj koja se tada u nekoliko navrata žalila da joj fali seks.

Štaviše, Miljana je ubrzo preuzela stvar u svoje ruke, pa je zajahala Željka i počela da se njiše na njegovom polnom organu.

Miljana Kulić i Željko Stojanović

Promo

Miljana Kulić i Željko Stojanović, Foto: Promo

 

 

Komentari (4)

Mirka

31.07.2018 21:18

Bravo Miljana, Zarko i Zeljko su genijalni momci.

Planeta Željka Svaroga

31.07.2018 21:29

I ja tvrdim da je Žeks pravi razlog. Žeks je .......NEODOLJIV. Gospodin i džentlmen par exellans. Takvog muškarca majke retko rađaju. Ova mala je bila zaljubljena u njega do ludila. A.....ko ne bi.

Zaljubive prirode

01.08.2018 15:04

@Planeta Željka Svaroga - U koga nije bila zaljubljena?Igor X,kad je odbijao na Maldivima,ulila u šampon u uvo dok je spavao da se osveti,ludovala je za njim nije jadan više znao šta sa njom,sećate se kad je stalno radila gluposti da ide u izolaciju,jer se zaljubila u nekog momka iz obezbeđenja,u zadruzi Marka uzela kod sebe u sobu,jedva je se rešio,ima ona spisak imena poduži,ali ime je zbog Mitrovića,folirantkinja.

Mihajlo,Željko,Predrag ili Veljko

01.08.2018 10:58

Malo sutra,nije Ivan bez razloga spominjao ime Predrag,možda bi da je ostala na Hepiju mali ne bi bio Željko,inače često je govorila da će biti Mihajlo po njenom dedi,nakon Škode zaboravila dedu, u svemu vidi korist.Ivan u biti želi da mali nosi ime njegova oca Velimir,ovo s Predragom je pecka.