Marija Kulić
Printscreen
Marija Kulić

Printscreen

Marija Kulić, Foto: Printscreen

Naime, Marija za "Alo!" ne krije da smatra da njena ćerka preteruje u svakodnevnim svađama sa zadrugarima, ali kaže da je Radanović ipak pokazao da je muški šovinista.

- Sloba treba da jede go*na i gleda onu njegovu ku*vu Lunu, a ne da napada moju trudnu ćerku. Kakav je to muškarac kada svoje frustracije leči na trudnici! Neka se odmakne od Miljane, ostalo je jos malo do kraja, može da izdrži valjda, a da je ne proziva - kaže gospođa Kulić i otkriva da joj je žao što ćerka nije poslušala njen savet.

- Više puta sam joj govorila da povuče ručnu i da ne razmišlja samo o gledanosti rijalitija. Njoj trudnoća treba da bude na prvom mestu, a ne svađa. Znam da joj je u glavi da pravi šou, ali zaista mi je mučno da gledam kada se svađa sa tim polusvetom - zaključila je Marija.

Sloba i Miljana

Printscrren

Sloba i Miljana, Foto: Printscrren

Podsećamo, Miljana je nasrnula na Lunu i nazvala je nakazom i ku*vom, zbog čega je Sloba Radanović rešio da joj vrati istom merom.

- Ti si za mene isto ku*vetina, i šta sad? Nemoj da je diraš! Spodobo, pogledaj se u ogledalo, molim te! Napadaš je jer je favorit! - rekao joj je Sloba, a Miljana mu je zatim odgovorila u svom stilu.

- Kiju ne braniš, već ovu aljkavušu. Gledaoci se pitaju da li je oprala kosu otkad je ovde, vidi da joj neko sredi nadogradnju, koja je spala kao da je slama - vrištala je Miljana.

Komentari (3)

SS

06.06.2018 14:57

Marija,bolje bi bilo da glidas svoju cerku ,koja lupeta po raznim rijalitima.Dosadila je i bogu i narodu!Fuj!

Ikan

07.06.2018 18:39

Sloba ne napada nju,nego ona njega.Drugo, tvoja ćerjka k.rva, jer je zatrudnela od jedne kres partije sa alkosom.Ljubomorna je na svedevojke jjer je zaljubljena u Marka Miljkovića, koga je hvatakla za piolirgan uHotelu dok joj je bio omiljeni, čak muje stavljala i "afričku šljivu" m, da bi je kresnuo, medjutim marko jetada prtao sa njom da komunicira.Brini o njoj, aimaš i tekako razloga za to. ne rodaji maglu....svi znamo koji problem Miljana ima,

Sale

08.06.2018 12:08

@Ikan - Gagi, znamo i koji problem Luna ima. Po ceo dan misli samo na seks. Potreban joj 16 puta na dan, kako je ona izjavila. Poslali ste Lunu da se muci bez seksa.