Luna Đogani
Screenshoot Youtube
Luna Đogani

Screenshoot Youtube

Luna Đogani, Foto: Screenshoot Youtube

Luna Đogani je Slobi Radanoviću stavila do znanja da se oseća povređeno nakon što je pristao da sa suprugom Kristinom Kockar slavi godišnjicu braka, ali i da je boli što je zajedno sa njom pevao na "Zadrugoviziji 3". Takođe je rekla da ju je povredilo što je bio uz Kiju kada joj je otac preminuo, pa čak i to što je išao na sahranu.

- Ti misliš da bi ti i ja bili srećni da se sada pomirimo? Prvo bi nas ovde svi maltretirali. Ti i ja više nemamo živce sami za sebe. Trinaest dana smo još ovde... osam meseci smo držali jednu priču, ljudi su počeli da nas podržavaju i da nam veruju. Ti si se zaneo. Prepustio si se skroz njoj otkad je rekla da te voli, to je istina! - počela je Luna svoje izlaganje.

Sloba je pitao blogerku šta se promenilo u njihovom odnosu i ko joj od zadrugara puni glavu raznim pričama. Radanović je izjavio i kako se njihov odnos promenio u trenutku kada je ona odlučila da prekine da priča sa njim.

- Mene moja savest grize, to je moja krivica. Kako se ja osećam, to mene boli! - rekao je Sloba, a onda je Luna nastavila po svom.

- Još odvratnije je što ti znaš kakva je ona i sve znaš i dalje imaš neko opravdanje. Ona je takav folirant, ja njoj ništa ne verujem! Ona je sada najsrećnija na svetu, a ja ležim ovde i raspadam se zato što si me ti povredio. Ti si mene javno ponizio. Šta meni znače sada tvoje reči? - pričala je Đoganijeva.

Pevač je Luni rekao i da misli da ga ona ne voli dovoljno i da je zaboravila sve lepe trenutke koje su imali proteklih meseci pred kamerama rijaliti.

Luna Đogani

Screenshoot Youtube

Luna Đogani, Foto: Screenshoot Youtube

- Ti si pevao sa njom na bini dok sam se ja raspadala. Išao, sedeo sa njom u pabu, dok sam se ja raspadala. Kako to da zaboravim? Ja nisam bila sa drugim muškarcem, to je tvoja žena! Svaki put kada odeš kod nje, znam da si kod nje. Ležim, raspadam se, a tebi je super! Sediš ovde u pabu i zezaš se! Slomio si mi srce - govorila je Luna.

- Ti mene pljuješ okolo, devojko! - zamerio je pevač svojoj devojci.

- Šta treba da pričam o tebi? Prst na nozi sam ti hvalila, budalo! - rekla je Luna.

Njihova svađa završila se posle nekoliko minuta, a kako je sve izgledalo pogledajte u nastavku:

 

Komentari (11)

Relja

18.05.2018 22:36

Mnogima si ti ljubila prst na nozi, ne foliraj coveka vise.

ZENA JE ZENA

18.05.2018 23:02

LNUBAVNICA UVEK KUDI ZENU ZATO STO DA JE ZENA BOLJA OD NJE. NIJE MI TE ZAO. NA TUDJEM BOLU SA TUDJIM MUZEM NE MOZE DA SE GRADI SRECA. DESAVA TI SE ONK STO SI TRAZILA.

DEJAN

18.05.2018 23:59

Kad si usla u zadrugu i krenula posle 2 dana da juris ozenjenog coveka pred milionima ljudi(ne smem ni da zamislim sta radis bez kamera),lepo ti je u kupatilu posle onog rekao,ja sam ozenjen i ovo je sve sto mogu da ti pruzim.Tada ti nije smetalo da budes ljubavnica,a da ne pricam o tome st ri na pamet nije palo da li povredjujes nekog.Sada pred kraj ti taj epitet smeta ,pa si jos i povredjena.Moj iskren savet tebi je da se malo manes muskaraca ,nego malo obrazujes, naucis ime jednog knjizevnika

Cecilija

19.05.2018 07:56

@DEJAN - Bravo za komentar! Sve potpisujem! Ovu folirantkinju koju je mama Bukva naucila da izgovara velike reci i ponavlja ih ko papagaj, vise ne mogu ni da gledam ni da slusam. Jedna prazna, nevaspitana lenstina koja je umislila da je fatalna! Fatalna je kao moja baba posle vecere!

MachaM

19.05.2018 13:33

@DEJAN - Evo šta je Luna pričala sa Borom o školovanju u privatnoj školi:- "Najveća ocena mi je trojka bila. Nisam nikad /razumela) one, kako se zove ono, bre... geometrija! Mamu sam iscedila, i dan-danas se kajem." Rekla je da je bila loša i iz gramatike, što nije ništa čudno kada znamo da nije uspela da navede nijednu knjigu koju je pročitala. Luna je velika sramota za obrazovni sistem republike Srbije a i za plaćanje vozačke dozvole (treba da se nauči test). Čuvajte se učesnici u saobraćaju !

Suza

19.05.2018 01:20

Nikako da shvati da je ljubavnica i da nema prava kao zena!Cura stavlja sebe u polazaj zene,uzas!

Istina

19.05.2018 02:53

AJDE LUNO MANI SE VISE TOG BALVANA,OSTAVI GA NEKA MU ZENICA I DALJE RASTURA MOZAK AKO GA UOPSTE ON I IMA?

vesna

19.05.2018 07:55

Bices uvek druga, ljubavnica i nosi ces sve epitete koji ti pristaju....

MachaM

19.05.2018 11:23

Luna je teška nimfomanka, zbog nedostatka sexa ona je nervozna i agresivna!

Branko

19.05.2018 12:20

@MachaM - Luna kazala da joj treba 16 puta dnevno a Slobi se nece ni jednom dnevno.