Miloš Kockar sahrana
Alo!/Dejan Briza
Miloš Kockar sahrana

Alo!/Dejan Briza

Miloš Kockar sahrana, Foto: Alo!/Dejan Briza

Oni su se uzdignute glave pojavili pred ukupljenima, a pre toga su progovorili za portal "Pink.rs". 

- Još sam u šoku, sad kad sam se vratila u svoj grad i u realnost. Nije mi do intervjua ni do ovih reči. U šoku sam već četiri dana, agonija mi je što sam toliko čekala do sahrane - priznala je Kija i otkrila da je srećna zbog toga što je njen suprug uz nju:

- Mnogo mi znači, on je moj suprug, on me najbolje zna. Znam, i da nisam izrazila želju da dođe, on bi to učinio jer bi mu značilo.

Kristina žali samo zbog jedne stvari koju nije rekla ocu:

- Mislim da mu samo nisam rekla da ga volim. Ima milion stvari koje bih volela da mu kažem, ali sve je to nevažno. Samo mi je krivo što mu nisam rekla da ga volim - rekla je i priznala:

- Nisam imala priliku da ga vidim, videla sam ga u video pozivu. Drago mi je što su ljudi došli u ovolikom broju da mi pruže podršku i žao mi je što je sve ovako javno, znam da mojoj porodici nije prijatno zbog ovoga. Ovakve stvari bi trebale biti privatne, ali takve su okolnosti, ja sam morala da dođem da sahranim oca.

Miloš Kockar sahrana

Alo!/Dejan Briza

Miloš Kockar sahrana, Foto: Alo!/Dejan Briza

Sloba smatra da je najnormalnija stvar što je odlučio da bude uz svoju suprugu u oivom teškom trenutku:

- Mislim da je to najnormalnija moguća stvar. Jednostavno, shvatam da to tako treba. Tek kad se ovako nešto desi shvatiš šta je problem u životu. I da nije htela, ja bih svakako došao - rekao je Sloba, a Kija je priznala:

- Tačno je da nas je ova situacija zbližila, normalno je da nas ujedini i normalno je da će biti tu za mene - rekla je Kija.

- Smatram da je to najnormalnije moguća opcija i da je jednostavno to bila moja dužnost. Niko nije bio tu, ja sam bio prvi i naravno da sam poželeo da budem tu za nju. U ovakvim trenucima se sve loše zaboravi ostane samo ljudskost u tebi - zaključio je Sloba.

Kristina i Slobodan nisu prisustvovali ručku povodom sahrane njenog oca. Oni su čim se završio pokop pod punom pratnjom, krenuli nazad u "Zadrugu", gde će nastaviti svoj život pred kamerama. 

 

 

 

Komentari (12)

cirkus

03.05.2018 15:55

Ima li poštovanja žena rodjena iz preljube, a ljuti se na Djoganijevu. Još da se samo i ona porodi.

Mm

03.05.2018 16:45

@cirkus - Imas li ti postovanja i osecaja?Ta zena je sahranila oca.Ajde,molim te sacuvaj zlobu za komentarisanje drugacijih tekstova.

Ljubicica

03.05.2018 17:05

@cirkus - I ti si, Anabela, rodila u preljuba.

mima@Mm

03.05.2018 17:28

@cirkus - pa ako je sahranila oca trebala je da bude dostojanstvena, nije trebala da daje izjave covjece pa na sahrani je o cemu pricate pa vidite da je ovo sve cirkus...

Ujka Zitko PFK

03.05.2018 16:01

AHAHAHAHAHAHA ovi anonimusi imaju obezbedjenje AHAHAHAHAHAHA pa Djokovic seta Beogradom bez obezbedjenje.

Dusan

03.05.2018 16:43

@Ujka Zitko PFK - Ujka Zitko PFK...Slobu moraju da cuvaju!Samo ne znam ko ce da ga cuva kad izadje iz Zadruge.

dddd

03.05.2018 17:47

SAUCESCE KIJI OSTANI JAKA SVE OVO JE JAKO BOLNO

Marko

03.05.2018 17:49

Kakav suprug, on je slina od supruga. Videlo se danas ko je gospodin, Andrija pravi izbor za Kiju.

sale

03.05.2018 18:53

Suprug ako tako mozemo da ga nazovemo je ovog puta bio sa njom samo da bi dobio sansu da se vidi sa svojima puca njemu prsluk za pokojnika i za sahranu znaci opet njegov interes klasican folirant koji zasluzuje sto posto devojku iz brendirane porodice Kija je isuvise velika dama i pametnica za njega njemu treba promiskuitetna aljkavusa iz ponavljam brendirane porodice jer Luna je brend hahahahahah as on je mukica tako rece Gazmen

Realnost

04.05.2018 06:56

Kako vas nije sramota da pisete ovoliko napisa o Kockarevoj ? Kada je umro Bata Zivojinovic , Dragan Nikolic , Ljubisa Samardzic , Manda , Glogovac....bilo je manje napisa o clanovima njihove porodice nego sto ste napisali o njoj . Strasnooooo.

Rada lambada

04.05.2018 08:44

A zasto i Luna nije isla na sahranu? I ona je mogla da se predstavi Zrenjaninskom stanovnistvu.

Rada lambada

04.05.2018 09:00

Sloba je trebao da ostane da cuva njegovu jadnu Luncicu koja je ostala sama u krevetu.