Nenad Marinković Gastoz, Vuk Mob
Printscreen Instagram
Vuk Mob

Facebook

Vuk Mob, Foto: Facebook

Reper Vuk Mob zaratio je sa drugarom, pobednikom Parova, Nenadom Marinkovićem Gastozom, a kako fanovi pišu, njih dvojica se prozivaju zbog Lune Đogani, koja će 6. septembra ponovo ući u Zadrugu.

Gastoz nije otišao na Vukov nastup, a pošto je snimao lajv na svom Instagram profilu, reper mu je uputio javni komentar.

"Toliko o tome što ne možeš da dođeš na nastup", napisao je Vuk, a zatim su se gledaoci Gastozovog lajva izjasnili šta misle zašto pobednik Parova nije ispoštovao druga.

"Vuče, ne može na nastup kad su ga oteli cigani Đogani", napisala je jedna devojka, a zatim se reper ponovo oglasio i uputio oštru poruku Marinkoviću.

"E, moj Gastoze, izabrao si cigane umesto brata", zaljučio je Vuk Mob.

Nenad Mariniković Gastoz

Nenad Vujanović

Nenad Mariniković Gastoz, Foto: Nenad Vujanović

Evo šta Vuk kaže posle tih javnih provokacija.

"Nisam zamerio Gastozu što nije došao na nastup, mi smo drugari i mi se zezamo, prozivamo se i privatno i preko lajva", poručuje Vuk Mob.

"Sve je to zezanje i karikiranje onoga što narod priča. Da ja mislim nešto ozbiljno, ja bih to stavio na stori, kao što sam do sada radio, ja nemam dlake na jeziku i uvek kažem šta mislim. Nema tu nikakve zle krvi", zaključuje reper.

Komentari (4)

Kiki

31.08.2018 19:44

Ko su bre više ovi opskurni likovi, iz kog grma ispadoše da ne možeš oči otvoriti od njih, ko sve ovo finansiraaa, imate oi mozga!???? Čemu ovoliki medijski prostor!? Dovoljno je samo pogledati kadar Parova i shvatiti da je 95% Roma u njemu, nenaviklo na trpezarijske stolove. Lepu sliku šaljemo u svet, umazana, musava, ogavna prljava nacija na prvi pogled! Fuj bre vise!!!!

Pero

31.08.2018 20:00

@Kiki - Takva struktura ucesnika bice i u Zadruzi 2.

rozaje

31.08.2018 20:35

vuk je impotentan.

Misko

31.08.2018 22:11

Da, Djogaja najvise.