Zoran Marjanović
Alo! / Dejan Briza
Zoran Marjanović

Alo! / Dejan Briza

Zoran Marjanović, Foto: Alo! / Dejan Briza

"Toliko toga sam prebacio iza leđa tako da me u rijalitiju ništa neće iznenaditi. Što se tiče hejtera, njih ni sam Bog ne može da promeni, oni imaju veliki problem, a onaj deo koji je izmanipalisan, moći će da me vide onakvog kakvog jesam", rekao je tada Marjanović.

Posle devet i po meseci, Marjanović je izašao iz pritvora, a korisnici društvenih mreža počeli su da bruju kako Zoran treba da uđe i u Zadrugu 2, koja kreće od septembra.

"Realno je da Marjanović iz zatvora uđe sada u Zadrugu 2. Da zatvori pun krug!", "Hoćemo da vidimo Marjanovića u Zadruzi 2", samo su neki od tvitova.

Jelena Marjanović pronađena je mrtva na nasipu u Borči 2. aprila 2016. godine. Nestanak Marjanovićeve je prijavljen dana ranije, 1. aprila, kada je Jelena otišla na trčanje.

Zoran marjanović se obradovao ćerki

Dejan Briza

Zoran Marjanović, Foto: Dejan Briza

Komentari (4)

Cinderella

13.07.2018 16:02

Otkuda ovom coveku "fanovi"?

komsija

13.07.2018 16:51

@Cinderella - Pa nasao ih u zatvoru, kako otkud, samo ga takvi mogu podrzati i gledati pametan sigurno nece. uvek se podrzavaju oni koji su kao on.

Suza

13.07.2018 16:25

Ovo zaista nije realno...prosto sam zgrožena reakcijom pojedinih ljudi. Jelene više nema, na žalost to je činjenica, ali zar bi stvarno neko voleo da osumnjičenog ili bilo koga ko je i dalje pod istragom gleda svaki dan...nemam reči. Čovek nije osumnjičen za utaju poreza, već za ubistvo. Imaju li ljudi imalo milosti prema njenoj porodici????

Dragan

14.07.2018 01:15

I da izgrade nasip unutar zadruge ...