Miljana
Printscreen
Miljana

Printscreen

Miljana, Foto: Printscreen

Novopečena mama Miljana Kulić danas nije napustila bolnicu kako je trebalo, ali za to postoji poseban razlog, direktor je dežurao prethodnu noć.

Ona je otkrila da je samo na kratko izašla do poslastičarnice. 

- Odlično sam, bila sam do poslastičare na kafi i na kolaču sa roditeljima i sad sam se vratila u bolnicu. Jeo mi se kolač, a i vrućina mi je ovde u sobi. Sutra me puštaju kući da izađem, danas je trebalo, međutim direktor bolnice je dežurao sinoć, pa danas ne radi, a on mora da potpiše kad izlaze žene iz bolnice - poručila je Kulićeva i dodala:

- Sve je u savršenom redu, samo sam umorna. Po ceo dan sasm sa bebom, dojim ga, umorna sam i psihički i fizički. Baš mi treba da se odmorim, kući ću - zaključila je Miljana.

Komentari (6)

Сараџогла

31.07.2018 17:02

Да се човек крсти са обе руке? Породила се српска краљица и коју год НЕОЗБИЉНУ новину отвориш ... Миљана се породила! ... Више сам пута писао да је у Београду машиновођа по ноћи зауставио теретни воз са цистернама бензина увидевши погрешно постављену скретницу.Воз је стао на метар од паркираног воза на неколико метара од солитера у београдском Доњем Граду.Нико машиновођи није рекао ни хвала?Тражио је од своје странке свечаност са станарима солитера да прославе живот!ДС није му ни одговорила!

znao sam

31.07.2018 17:12

Ovoj smizli vec dosta sina. Umorila se. uvalice ona njega svojoj majci, pa onda put pod noge u rijaliti.

žurka

01.08.2018 10:39

@znao sam - Pa izjavila je da će napraviti žurku u Željkovu čast kad izađe,toliko,mama će da čuva,ova će vilenit okolo do rijalitija,ali neka,zarađuje im pare pa nek čuvaju, sigurniji je sa njima.

malo čudno

31.07.2018 17:41

Da li je ovo uobičajena praksa u Niškom porodilištu, da se porodilje šetkaju van odelenja, ili im je to samo Miljana donela Zadrugu u bolnicu?

Kimi

31.07.2018 18:02

Laze kao pas!

Maki

31.07.2018 19:40

Dovodi liniju do savršenstva, kako je i obećala! Psihići obožavaju šećer, pa tako i smešna, novopečena, mama. Držaće je euforija još par dana, pa će da radi flašica i mama Marija, a mlada mama će da spava po 12 h... Ne znam, zašto je forsirate toliko, neka je sa svojim nemirima i bebom, neka uživa.