U SUDARU SU UČESTVOVALI VOZAČI, PEŠACI I DVA POLICAJCA Megan i Harija su paparaci jurili dva sata, a ovo su novi detalji nesreće
Foto: EPA/EFE/TOLGA AKMEN

Par je viđen na svom prvom javnom događaju od kraljevog krunisanja dok je Megan prisustvovala svečanom događaju povodom 50. godišnjice "Ms Foundation for Vomen" sa Harijem i njenom mamom Dorijom Ragland.

Portparol vojvode i vojvotkinje rekao je: „Sinoć su vojvoda i vojvotkinja od Saseksa i gospođa Ragland bili uključeni u skoro katastrofalnu poteru automobila od strane lanca veoma agresivnih paparaca. „Ova nemilosrdna potera, koja je trajala više od dva sata, rezultirala je višestrukim bliskim sudarima u kojima su učestvovali drugi vozači na putu, pešaci i dva policajca njujorške policije. „Iako biti javna ličnost dolazi sa nivoom interesovanja javnosti, to nikada ne bi trebalo da dolazi po cenu nečije bezbednosti. „Širenje ovih slika, s obzirom na načine na koje su dobijene, podstiče veoma nametljivu praksu koja je opasna za sve uključene.


Vojvotkinja je dobila nagradu „Žene vizije“, kojom se odaje priznanje njenom „globalnom zalaganju za osnaživanje i zastupanje u ime žena i devojaka“. Megan je nagradu uručila poznata novinarka i feministička aktivistkinja Glorija Stajnem. Njen govor o prihvatanju zatvorio je gala svečanost na kojoj je rekla: „Nikad nije kasno za početak. „Možete da budete vizionar svog života... Ima još mnogo posla da se uradi. „Ja sam žena koja ostaje inspirisana i vođena ovom organizacijom“, rekla je ona, gledajući gospođu Stajnem, koja ju je predstavila zajedno sa aktuelnom izvršnom direktorkom fondacije Terezom Janger.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading