Tijana Ajfon
Dejan Briza
Tijana Ajfon

Dejan Briza

Tijana Ajfon, Foto: Dejan Briza

Da li postoji mogućnost da te gledamo u nekom od rijalitija?

- Ostarila sam za taj program. Sebe više ne vidim u takvom formatu, jer tamo borave nebitne osobe. Sigurna sam da niko od njih neće napraviti karijeru, jer ne znaju da iskoriste priliku. Gadilo bi mi se da budem s njima na istom mestu, jer oni ne znaju da se ponašaju kao zvezde.

Šta ti je donelo učešće u rijalitiju?

- Uživam u slavi koju mi je doneo rijaliti i smatram da sam naučila da se ponašam kao zvezda za ove četiri godine koliko sam na javnoj sceni. Za razliku od mnogih, ja znam kako da se ponašam na javnom događaju, kako da se obučem i gde da putujem. Na primer, uvek rezervišem let kad vidim da je Ceca otišla u Budvu. Isto tako, kada je zimska sezona, krenem na Kopaonik, odmah posle nje, jer znam da je to idealan tajming. Opstala sam jer sve radim u skladu sa nekim planom.

Jesam starleta, ali ne mogu da se poredim sa Kim Kardašijan

Da li te vređa kada te zovu starletom? - Ne vređa me kada mi kažu da sam starleta, jer je to opšteprihvaćeno zanimanje u svetu. Živimo u dvadeset i prvom veku i smatram da kada neko poredi starlete sa prostitutkama, zaista preteruje. Ipak, sebe nikada nisam poredila sa Kim Kardašijan, jer je ona jedna jedina i neponovljiva.

Šta je tvoj glavni izvor prihoda?

- Ja živim od Instagrama i svoje pojave. Pare dobijam od sponzora da bih reklamirala njihovu garderobu, a plaćaju mi i samo da se pojavim na nekom događaju. Na Instagramu imam svojih najmilijih osamdeset hiljada pratilaca i sa ponosom kažem da nijednog nisam kupila.

Koliko mesečno zarađuješ?

- Za mesec dana zaradim četiri prosečne plate. Bilo bi me sramota da zaradim manje od hiljadu evra, jer ne znam kako bih preživela. Ipak, vodim skup život i ne mogu da oblačim jeftine stvari. Minimum zarade na kraju meseca mi iznosi hiljadu evra, mada uglavnom je to mnogo više.

Tijana Ajfon

Dejan Briza

Tijana Ajfon, Foto: Dejan Briza

Šta misliš o Luni Đogani?

- Luna je zlo, kopile, nakaza i nebitan lik. Ne volim mamine i tatine ćerke koje se čitav život hvale svojim prezimenom. Bizarno mi je što se hvali svojom majkom koja nema nikakvu reputaciju. Da je sreće, nikada se ne bi ni ugledala na Anabelu.

Da li misliš da će Luna uspeti kao blogerka?

- Jedina prava blogerka u Srbiji je Zorana Jovanović. Kada sam u rijaliti ušla kao starleta, znala sam da treba da se sređujem i šminkam. Luna prvo treba da opere kosu. Ona je ženski Lepi Mića, jer nema ništa ženstveno u sebi.

Luna Đogani

Screenshoot Youtube

Luna Đogani, Foto: Screenshoot Youtube

Šta misliš o Kiji Kockar?

- Podržavam je što se bori za svog muža, iako smatram da on nije vredan takve žrtve. Kija je ambiciozna devojka, koja je pokazala da je Slobi i otac, i majka, i brat. Da nije bilo nje, on bi bio niko i ništa. Kada bi se meni desilo da me muž prevari u rijalitiju sa nekom glupačom kao što je Luna, ja bih tamo ušla sa pištoljem. U suprotnom, sačekala bih da ta bestidnica izađe iz rijalitija i ona potom sigurno ne bi bila živa.

Pre nego što si postala poznata, čime si se bavila?

- Radila sam u prodavnici, špediciji, solarijumu, brisala sam šoferke... Kada sam radila za dvesta evra, trudila sam se da imam tri posla, kako bih mogla sebi da obezbedim normalan život. Baš zbog toga, na kraju meseca u džepu sam uvek imala više novca. Sve sam sama stekla, uz minimalnu pomoć sa strane.

Da li ti je žao što nisi upisala fakultet?

- Nikada mi nije bilo žao! Nemam školu i toga se ne stidim! U mojoj porodici su svi školovani, a vidim kako životare. Za razliku od njih i većine visokoobrazovanih, ja živim mnogo bolje i vidite dokle sam dogurala. Ako ipak propadnem kao starleta, biću novinarka jer mislim da je to najbolje zanimanje u Srbiji.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Komentari (3)

Nina

21.05.2018 17:10

Zemljo, otvori se!

krle pejdzer

21.05.2018 18:50

Luna je za tebe mis .

Neko

22.05.2018 05:42

Koji je fazon da svi furaju ove GG kaiševe?