Goca Tržan
Alo!/Marko Metlaš
Goca Tržan

Alo!/Marko Metlaš

Goca Tržan, Foto: Alo!/Marko Metlaš
Goca i Raša

Masanori Jošida/Alo!

Goca i Raša, Foto: Masanori Jošida/Alo!

"Šta da kažem, srce nam se rascepalo. Više ništa nije isto i nikada neće biti. Deo naše duše je otišao s njim i ne znam kako ćemo podneti predostojeće dane. Bio je izuzetan, predivan i neko ko je zaslužio najviše poštovanja od svih", dodala je Goca Tržan. Raša ne može da prihvati Trtićevu smrt i kako kaže, nikada neće moći.

"Bili smo nerazdvojni. Besan sam što je sve tako ispalo. On je bio sve, samo ne onakav kako je predstavljen u medijima. Nikome nikada ni dinar nije bio dužan, a kamoli da je uzimao od zelenaša. Pravden, blag, srdačan, pošten... Nikada opsovao nije, bio je najbolji muž na svetu. Bio je sve što većina nije i ne može da zamisli da se takav uopšte može biti. Možda ovaj pokvareni svet i ne zaslužuje tako neiskavreno biće. Cela prodica je vredna i poštena i nećemo dozvoliti da se u medijima bilo ko igra s njima. Moj kum je bio moj oslonac, moj glas razuma i moj drugi brat", rekao je Raša. Goca dodaje da njena ćerka Lena obožavala Maria, dok Raša ističe da je njegov kum bio dečko za primer.

"Krvnika koji nam ga je uzeo nema ko ni da sahrani. Pozdravljam velikog boga i pitam ga: "Zašto?" Nama koji smo ostali bez njega jedino nam preostaje da barem jedan dan u životu budemo kao Mario i popravićemo svet. Još jednom njegovoj supruzi i porodici velika podrška i izvinjenje zbog naslovnih strana", rekao je Raša s knedlom u grlu.

Podsetimo, Mitar Vuković (66) ubio je u dvorištu svoje porodične kući u Đurđevu Maria Trtića (28), a potom izvršio samoubistvo.

Goca i Raša

Masanori Jošida/Alo!

Goca i Raša, Foto: Masanori Jošida/Alo!

 

Komentari (5)

TANJA

12.08.2018 03:04

Ja verujem u sve sto su Goca i Rasa naveli.Teska tragedija,za njegove roditelje i zenu i decu.Mlad covek.OVAJ UBICA NEKA JE UBIO SEBE,BILA MU JE ZELJA.AL STO UBI DECKA,COVEKA.DALEKO BILO,KAD JE MONSTRUM TO VEC URAFIO DRAGO MI JE STO JE SEBI PRESUDIO.TO JE ISTO KAO DA JE NAKON UBISTVA DOBIO SMRTNU KAZNU.KOJU NE BI DOBIO JER NEMA U ZAKONU.NARAVNO,KAMO SRECE DA UBI SAMO SEBE.

Zulu

12.08.2018 11:03

List uvek ima dve strane !

Zulu

12.08.2018 14:41

@Zulu - Okej list ima samo jednu stranu !

maja

12.08.2018 14:26

Evo i ovaj Raša ističe kako ubicu nema ko da sahrani, to je bilo i opravdanje porodice ubijenog da ne vraća novac koji su dužni, kao nema nedu nema porodicu što bi mu vraćali pare. Jako je ružno podcenjivati i osuđivati nekoga što nema decu.

jabreja

12.08.2018 16:11

Place mi se, iz dana u dan mediji velicaju shund, kiceraj i kriminal!