Jelena Karleuša
Foto: ATA IMAGES/Foto: Ilustracija

Pop diva Jelena Karleuša žestoko je oplela po Harisu Džinoviću zbog njegovih izjava o Melini Džinović, sada već bivšoj supruzi.

Pevačica je šokirana činjenicom da je njen kolega zvao policiju zbog supruge koja mu je rodila dvoje dece.

Jelena Karleuša

Foto: Printscreen/instagram

 

- Zoveš policiju ženi koja ti je rodila dvoje dece i trpela te dve decenije! Iskreno, je*e mi se i za tebe i za nju i za sve vas, ali brate, smaraš više sa ovim brukanjem! Budi muško i ne se*i više javno! Šta je bre s ovim muškarcima??? Nije ni čudo što vas žene varaju i ostavljaju!!! - brutalna je bila Karleuša.

Podsetimo, javnost je ostala izneđana nakon što je otkriveno da se Melina i Haris razvode. Oboje se u prvi mah nisu oglašavali, kreatorka je ostala dosledna, dok je pevač u više navrata iznosio prljav veš iz njihovog braka i odnosa, te nailazio na velike kritike javnosti.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Nora

14.04.2024 13:09

U pravu je JK. Haris se bruka za sve pare pljujuci bivsu zenu gde god stigne. Harise, ba, jesi li ti cuo za rec dostojanstvo?

Jo

14.04.2024 16:40

Jadna je ona koju ti braniš. Ne uzimaj Džinovića u usta nego onog tvog slinavog Duška, koji je dopustio sebi i tolerisao nešto što ni jedan muškarac ne bi.

Gospođetina

14.04.2024 22:09

Karleuša zna iz ličnog primera kako je Melini. I teško je trpeti sa saznanjem da nisi u pravu i prozivati druge za svoju sramotu