Haris i Melina
Foto: Alo/Foto: Ataimages

Haris i Melina Džinović stavili su tačku na svoj brak i time šokirali javnost.

Iako su neretko isticali koliko se vole i poštuju, te zbog toga bili primer skladnog i srećnog braka, domaći mediji tvrde da se oko jedne veoma bitne stvari nikada nisu složili.

Haris Džinović

Foto: PrintScreen / Prva TV

 

U pitanju je način vaspitanja dece. Haris je navodno bio vrlo striktan i strog želeći da njegovi naslednici izrastu u skromne ljude, dok je Melina, kako se navodi, bila slobodnijeg uma.

Njihov sin Kan nikada se nije javno eksponirao, dok je ćerka Đina i te kako aktivna na društvenim mrežama gde objavljuje veoma provokativne fotografije, a to se Harisu nikako nije dopadalo, te je je to bilo jedino što nije mogao da podnese.

Đina Džinović

Foto: Instagram

 

- Harisa mnogo brine Đina, jer sve o njima dospe do medija, a najviše preko Instagrama. Već je upozorio da sakrije neke objave i ona je obećala da će biti opreznija, ali džaba. Mediji od tada sve više pišu o njoj jer je u vezi s mladim fudbalerom koji igra za Zvezdu, pa je Brki jasno da će tek biti svega oko toga u medijima. Melini je u celoj priči najgore, brani ćerku i kaže da sva omladina ima Instagram i da Đina nije kriva jer nije mogla da bira da li će joj tata biti poznat, pa je samim tim primamljiva medijima. Za sada je jedva uspela da smiri Harisa da ne ispadne još veći haos, ali je i Đinu ponovo zamolila da smanji objave na minimum - pričao je izvor za "Skandal".

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading