Jovana Jeremić
Foto: Printscreen/Printsc Pink

Voditeljka Jovana Jeremić uživa u svakom trenutku koji provodi sa svojim dečkom, biznismenom Dragaom Stankovićem, koji joj ispunjava svaku želju.

Oni često prisustvuju javnim događajima, a ovog puta zajedno su uživali na koncertu Nede Ukraden.

Njih dvoje koncert su pratili iz lože koja je odvojena od odstatka publika, a u jednom momentu su se previše opustili, te su se ljubili i prepustili strastima, što je izazvalo pažnju cele sale.

Jovana je bila u uskom kombinezonu sa otvorenim dekolteom i sve vreme se uvijala oko Dragana, ali joj on u jednom trenutku nije odelo, pa je Jovanu pribio uz sebe.

Ona je na svom Instagram profilu podelila nekoliko fotografija sa koncerta. Na nekima se strastveno ljube, a na snimku se vidi kako đuskaju i pevaju.

 

 

- Ovo je romantični izlazak, Neda je meni učinila čast i bila je u mojoj emisiji, a ja ću sada da posetim njen koncert. ona nije pevačica, ona je umetnik i jako obrazovana žena, jedna lavica i to dupla. Mnogo je volim i cenim, volim žene koje su jake i svoje. Uspela je da mi izmami suze - pričala je Jovana, pa nam je pokazala telefon koji je od Dragana dobila za 8. mart.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading