Ognjen Amidžić
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Supruga voditelja Ognjena AmidžićaMina Naumović, porodila se i na svet donela sina kom su dali ime Perun, a on se sada prvi put oglasio i podelio radost sa javnošću.

Ognjen Amidžić

Foto: Printscreen/instagram

 

- Presrećan sam, šta reći drugo. Juče sam video bebu, poseban je osećaj, nema lepšeg. To je svrha življenja, taj trenutak je neverovatan. Zatečen si, uzbuđen si, to je tako malo - rekao je Ognjen u jednoj emisiji i dodao:

- Odlično je, sve je dobro prošlo. Počinje i Mina polako da funckioniše, samo da sve prođe dobro, beba je dobro, mama je presrećna, uhodava se sa svim tim, videćemo kući kad dođemo, onda ćemo tek da krenemo u pravi život.

Na pitanje na koga liči sin, Ognjen je rekao:

- Videćemo. Složili smo da liči sam na sebe, ne bih mogao da kažem u ovom trenutku, ni da je na mene, ni na nju. Videćemo tek u pubertetu šta je od koga povukao. Ima kosu, sav je čist, prođaj je lagano prošao i sve je baš kako treba.

Kako Amidžić ima sina Mateju iz prethodnog braka, sada je otkrio kako je njegov prvi naslednik reagovao na prinovu u porodici.

Ognjen Amidžić otputovao sa trudnom devojkom

Printscreen

 

- Naravno da je srećan, to je jedan šou sa njim i on jedva čeka da ga upozna, to će biti trenutak spoznaje. On je bio sve vreme sa nama. Matea je oduševljen bio kad sam mu saopštio, on je bio za brata. Stalno me pita kolika je sada beba - rekao je Amidžić kroz smeh.

Ognjen i njegova izabranica su sve iznenadili odabirom imena za dečaka, a on je sada otkrio zbog čega su dali sinu baš ime Perun.

- Dugo sam razmišljao o tom imenu. Kada sam Mini predložio, njoj se to dopalo. Hteo sam da pronađem ime koje je u našoj tradiciji, koje je specifično. Ima dobru simboliku. Nisam čuo da se neko zove Perun. Kasnije su mi javili da i u porodici imamo jednog Peruna, da se tako zove sin moje sestre.

Voditelj ističe da je sada potpuno ispunjen.

- Zaista jesam ispunjen i srećan. Meni je sa Minom sve lagano. Ona je zmaj, sa njom sve prolazi sa lakoćom - rekao je u emisiji "Premijera - Vikend specijal".

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Ena

10.03.2024 16:35

Lepa slika dragih prijatelja, vreme je za opustanje!