Lapsus bend
Foto: Printscreen/Printscreen

Nedavno je saopšteno da se Lapsus bend raspao, uz najavu projekta "Lapsus bend 2", sa izmenama u ekipi.

O razlozima prekida saradnje sa pevačem Emirom Aličkovićem govorio je osinvač benda Mahir Osmanović, a sada je, prvi put za medije, svoju stranu priče otkrio i sam pevač. 

On ne krije da je iznenađenjem načinom na koji njegovi dosadašnje kolege govore o njemu nakon prekida saradnje. 

- Šta je istina? Istina je da smo se razišli. Ali sam mislio da smo mi to na neki korektan način uradili. Pošto sam čitao ovih dana, ove medijske izjave. Ne čini mi se baš tako - započeo je Emir, pa nastavio: 

Emir Lapsus

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Meni je žao svih tih godina. Jer smo stvarno bili dobre kolege i zajedno smo stvarno mnogo toga uradili, da se tako promene. Mislim, zašto me toliko spominju ako sam im bio loš i ako im nisam odgovarao. Ali opet sam tip koji sve okreće na pozitivne stvari - priznaje pevač koji je bivšim saradnicima poželeo sve najbolje. 

Lapsus bend

Printscreen

 

- Želim im stvarno sve najbolje, stvarno. Od srca da uspeju i da rade. Kao što sam i rekao, istina je da sam gurao tu priču, da smo nakon sedam godina saradnje odlučili da se raziđemo zbog nekih drugih stvari. Stavljam tačku sa ovim, stvarno ne bih o detaljima, ali oni su sabotirali u jednu ruku tu priču - rekao je on. 

Podsetimo, osnivač benda je nedavno ispričao kako je Emir pokušao da preuzme ceo bend. 

- Pre četiri godine Emir je imao ambicije da preuzme ceo bend. Drugim rečima, ili jasnije rečeno, želeo je da on bude alfa i omega benda, da sebe preispituje mnogo više od ostalih. Ali, u tom trenutku mu nije bilo u interesu da započne solo karijeru, već da ostane pod okriljem benda. I danas kada više nije deo nas i dalje nastupa pod imenom „Lapsus bend”. Tim koji vodi sa sobom predstavlja kao da je original, a u srpskim medijima se predstavlja kao nova ekipa, postava „Lapsus benda“, što je apsolutna laž - rekao je on za domaće medije. 

BONUS VIDEO: 

VIP
ELita

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading