REPER BI DANAS SLAVIO SA NAJBLIŽIMA Za porodicu tragično stradalog repera tada je vreme stalo
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Reper Dalibor Andonov Gru tragično je nastradao pre pet godina. Nesrećni reper iza sebe je ostavio porodicu i prijatelje.

Danas je za njegove najbliže posebno tužan dan jer bi, da je živ, napunio 51 godinu, a tim povodom njegovi prijatelji oglasili su se na društvenim mrežama.

- Gde si bre ti, dugo se ne javljaš? Danas slavimo tvoj rođendan... Hoćemo na punjeni batak pa u bioksop i kod Đoleta u klub da plešemo? Posle na "lakirane" kifle za ufrćkanu i da sedimo u kolima, pričamo, smejemo se dok ne svane. Tu sam, tu si - napisala je Gaga Bugarčić.

REPER BI DANAS SLAVIO SA NAJBLIŽIMA Za porodicu tragično stradalog repera tada je vreme stalo

Foto: Printscreen/instagram

 

Podsetimo, Gru je voleo ekstremne sportove, a upravo ta ljubav ga je i koštala života kada je tokom vožnje kajtom tragično preminuo.

- Gru je voleo adrenalin, porodicu, pesmu, ali su ga nažalost tokom života pratile teške situacije. Gruova prva ljubav poginula je u saobraćajnoj nesreći, a ista sudbina zadesila je i Nebojšu Saveljića, člana Montenigersa. Saveljić je inače bio blizak prijatelj Grua i takođe je stradao u teškom udesu na magistralnom putu Podgorica - Cetinje 31. oktobra 1999. godine.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading