TREBALO JE DA KRENEM S NJIM Danas je dve godine od Gruove smrti, njegov prijatelj neutešan!
Foto: Foto: Youtube/printscreen

Gru je poginuo na kajtu na Dunavu blizu Zemuna, a iza sebe je ostavio neutešnu porodicu, suprugu Danicu, dva sina Relju i Vuka i mnogobrojne prijatelje.

Jedan od njegovih najboljih prijatelja, Edin Škorić prisetio se svog druga, te je na Tviteru objavio reperovu fotografiju povodom godišnjice smrti.

- Na današnji dan 2019. godine. Brat- napisao je kratko on.

Inače, na komemoraciji Grua, Škorić je izjavio da se sa njim čuo na dan tragedije.

- Poslednji put smo se čuli na dan tragedije, zvao me je da vozimo kajt. Nisam otišao. Sada mi je žao što sam ga odbio. Možda je trebalo da krenem s njim. Njega niko nije mogao da odgovori od kajtinga, to je bila njegova strast. Brate moj, ostavio si tri velika bogastva da o njima, zajedno sa našom braćom, brinem - sinove Vuka i Relju i suprugu Danicu. Nadam se da ću imati dovoljno mudrosti da im objasnim da nisi otišao, već da si dobio drugu novu ulogu u njihovim životima", rekao je Škorić i dodao: "Naučio si me kako da živim, a da ne preteram. Nisi me naučio samo jedno - kako da ja tebe isto to naučim. Nije te pobedio ni kajt, ni vetarm ni Dunav, ni životm ni sudbina. Nisi otišao, ovde si u meni, u nama- rekao je tada Edin.

BONUS VIDEO:

PREMINUO GLUMAC MAJKL KONSTANTIN Kolege se s bolom opraštaju od njega

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Baba

10.09.2021 14:43

Da si krenuo s njim i tebi bi vetar polomio kicmu.