Saša Popović
Foto: Printscreen/Foto: ATA Images

Kreativni direktor Granda, Saša Popović, ima ključnu ulogu u vođenju karijera mnogih pevača.

Nedavno je otkrio nekoliko nepoznatih detalja o pevačici Radi Manojlović, koja je svojevremeno učestvovala u ovom takmičenju, iako je od tada prošlo više od 10 godina.

Saša Popović nedavno je otkrio da je zajedno sa svojom suprugom Suzanom Jovanović pružio veliku podršku Radi Manojlović na samom početku njene karijere.

Istakao je da je Radi pružena pomoć i podrška nakon takmičenja, te da je boravila u njihovoj kući. Takođe, otkrio je da su joj kupili mnogo odeće kako bi joj pomogli da se izbori s izazovima u industriji zabave.

– Posle finala su došle kod mene kući i Suzana je otišla u neki tržni centar kupila je sve od garderobe, obuću, ovo ono sve je obukla, Rada tada ništa nije imala. Ali Rada je zahvalna i ona je to u emisiji i rekla, da se zahvaljuje i meni i Suzani što smo zaista prema njoj bili onako predusretljivi i što smo joj pomogli u trenutku kad ona sama sebi nije mogla - otkrio je Saša za "Skandal".

Podsetimo, Rada Manojlović nedavno je izrazila želju da snimi duet sa svoji bratom Nenadom Manojlovićem, međutim, on nije pristao na to, već je odbio pesmu u kojoj se radi o ljubavi između brata i sestre.

- E pa neće Radmilu više niko praviti ludom - poručila je pevačica nedavno, a mnogi su mislili da je ovo bilo upućeno Nenadu.

BONUS VIDEO:

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
LulA

13.02.2024 17:00

Sad našao da sere i priča šta joj je pomogao. To pravi ne rade