Rada, Nenad
Foto: ATA IMAGES/Foto: Ilustracija

Folk pevačica Rada Manojlović oglasila se ponovo nakon svoje objave koja je izazvala pravu buru u javnosti.

Mnogi su mislili da su se reči koje je uputila odnosile na njenog brata, ali je ona sada to demantovala i otkrila nove detalje.

Ne, moj tvit se ne odnosi na mog brata i molim medije da ne forsiraju problem gde ga nema, a i da ga ima, to bismo svakako nas dvoje rešili privatno, ne preko društvenih mreža. Dakle, nema problema između nas niti će ih ikad biti - napisala je Manojlovićeva.

Rada, Nenad

Foto: Instagram

 

Podsetimo, Nenad je na rođendanu Žike Jakšića progovorio zbog čega je odbio da snimi duet sa sestrom Radom.

- Ja sam nešto pročitao na internetu, nisam pričao sa njom još na tu temu. To nije prvu duet o kome pričamo, prvi je ona odbila, drugi ja, ovaj treći postoji neka igra reči otac i sin i to mi je bilo odbojno. Kako sam radio oko praznika, jedva sam čekao da odmorim i da se ne javljam na telefon i desilo se da nisam odgovorio, a to je najnormalnije jer ne javlja se ni ona meni nekad deset dana, što ne zameram, normalno - rekao je on za Grand.

Podsetimo, Rada Manojlović nedavno je izrazila želju da snimi duet sa svoji bratom Nenadom Manojlovićem, međutim, on nije pristao na to, već je odbio pesmu u kojoj se radi o ljubavi između brata i sestre.

- E pa neće Radmilu više niko praviti ludom - poručila je pevačica nedavno, a mnogi su mislili da je ovo bilo upućeno Nenadu.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading