Rada Manojlović
Foto: ATA IMAGES/Foto: ATA Images

Pevačica Rada Manojlović dugi niz godina stanuje na istoj adresi u Beogradu.

Domći mediji posetili su lokaciju u užem centru grada, gde se pevačica doselila još pre više od deset godina.

Komšije su imale svoje mišljenje o folkerki, viđaju je u raznim izdanjima.

Prema rečima suseda, oni imaju osećaj da je ceo život sa njima. Nekima smeta njeno nepropisno parkiranje. A ovo su imale da kažu samo neke od komšija.

- Rada je divna. Svašta smo preživeli ovde s njom. Ona je živela ovde još dok je bila s Milančetom, pa posle s Harisom i, evo, sad je sama sa sestrom. Možda je tako i najbolje za nju. Viđali smo je i bez šminke, nervoznu, srećnu i uplakanu, kao da je naše dete, kao da je odrasla ovde. Mi joj zameramo samo što tako ostavlja kola gde stigne, pa nam nekad to smeta kad se popne na trotoar i ne možemo da prođemo. Evo, eno njenog auta nasred trotoara. Ali je svi jako volimo i poštujemo, a i ona nas - pričaju komšije.

Na ulazu jedan momak je na šaljiv način rekao svoje mišljenje o komšinici.

- Da me sad devojka čuje, Rada i ja ne bismo više bili komšije, ali rado bih Radu (smeh) - rekao je mladić i nastavio svojim putem.

Komšinica koja radi u lokalu blizu Radine zgrade, rekla je da Manojlovićku često viđa i da nema utisak da je ona neka javna ličnost.

- Mogla je samo od svih para što je zaradila da kupi i neko garažno mesto. Ponekad kaže samo na minut će ostaviti auto i ostavi ga sa sva četiri i nema je po dva sata. To nam smeta jer nam zatvori ulaz u lokal. Osim toga nemam ništa loše da kažem za nju. Nemam utisak da je zvezda - rekla je radnica iz obližnjeg lokala za domaći medij.

Nema sreće

- Neko vreme je bila mnogo potištena, kasnije sam i saznala zašto. Ni raskid s Harisom je nije toliko poremetio. Baš su bili u to neko vreme i taj raskid i ono što se pisalo, što je i sama rekla, da ju je menadžer prevario. Povezala sam da ju je zapravo to tada mučilo. Rada nema sreće s muškarcima, ni u poslovnom ni u emotivnom smislu. Evo, sada je skroz sama sa sestrom, ne odvajaju se i izgleda da će to tako i da ostane. Ni njena sestra nema dečka, a Rada je odavno razočarana u ljubav i muškarce. Ostariće one zajedno, čini mi se. - govorila je prodavačica.

Podsetimo, Rada je nedavno istakla kako joj je vreme za udaju.

- Sledeći kome se svidim može samo da dođe sa prstenom i da klekne ispre mene! U ozbir dolazi veridba, ali šeme ne. Volim da kažem da ja više nemam vremena za gubljenje - govorila je tada Rada.

Kurir

BONUS VIDEO:

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading