Rada Manojlović
Foto: ATA IMAGES/Foto: ATA Images

Rada Manojlović je svesna da joj je već krajnje vreme da se udaje, pa je zato zauzela novi stav prema frajerima.

Kako je istakla, ona ne može više da gubi vreme u dugim vezama kao do sada, pa je maltene raspisala konkurs za verenika.

Osim toga, ona se dotakla i odnosa sa svojim bivšim momkom Milanom Stankovićem i priznala kakvu njih dvoje u stvari imaju relaciju.

- Prestala sam u intervjuima da pričam o momcima i vezama jer ih nemam duže vreme. Ne stižem od posla da se bavim time, radim po ceo dan i ko će ženu pored sebe koja je po ceo dan u poslu? Pa niko! Nemam vremena za šeme, ja sam žena koja voli da se posveti partneru, a ne da to bude nešto površno - rekla je folkerka, pa je dodala:

- Sledeći kome se svidim može samo da dođe sa prstenom i da klekne ispre mene! U ozbir dolazi veridba, ali šeme ne. Volim da kažem da ja više nemam vremena za gubljenje - iskrena je Rada, a evo šta kaže o Milanu:

- Ja Milana vučem da se vrati iz duhovnog života u civilizaciju i ljude. On ga baš pretera - ili će da se zamonaši ili da ide u provod, ne može to tako. Ostali smo u super odnosima, mnogo ga volim i iskreno bih volela da počne ponovo da peva. On je veliki talenat. Evo možemo i zajedno nešto da snimimo, samo da ja pozatvaram svoje dugove. Sve sam uložila u album, to je moje ulaganje u budućnost, red je da se kupi i neka nekretnina - objasnila je pevačica za Republiku.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Gile

01.02.2024 21:52

Rado probudi se ako nije kasno.Priznaj da si pukla ni karijere ni porodica,goodbay zivote