Marinko
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Marinko Rokvić bio je jedam od omiljenih pevača narodne muzike, a preminuo je novembru 2021. godine

Iza sebe je ostavio suprugu Slavicu i dvojicu sinova Nikolu i Marka, ali i još jednog naslednika Darija kojeg je dobio u vanbračnoj zajednici, a mnoge je zanimalo da li će pevač moći da pravilno podeli svoju imovinu.

Poznato je da je Marinko bio veoma posvećen suprug i otac, te mu je želja bila da jegova deca žive u ljubavi i slozi, kao i za njegovog života. Zbog toga  Rokvić nije napisao testament, već je odlučio da imovina bude podeljena na ravne časti sinovima i supruzi.

- Marinko je s jedne strane bio veliki vragolan, a s druge veliki gospodin, ali porodica mu je bila na prvom mestu. Sinove nikad nije razdvajao. Svu trojicu je neizmerno voleo - ispričala je pevačica bliska sa Rokvićima.

- Pružio im je sve što je mogao, a ono što je stekao tokom života i bogate karijere podelio je na ravne časti. Nijedan sin nije zakinut, što bi se reklo, ni za ljubav, pažnju, a ni za nekretnine i finansije koje je ostavio iza sebe.

- On je bio svestan da je bolest opasna i da uzima maha, pa je s decom otvoreno razgovarao o svemu i uz dogovor su raspodelili da svi u porodici budu zadovoljni. Nije želeo da ode a da za sobom ostavi sinove koji će da se svađaju oko imovine. Videli ste da je kako dolikuje ispraćen na večni počinak, verujte, to je i zaslužio - rekao je svojevremeno pomenuti izvor za "Story".

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading