"ĐORĐE DAVID NA LEKOVIMA ZA SMIRENJE": Roker prolazi kroz agoniju nakon stravične nesreće, ovo ne može da prežali!
Printscreen/Zvezde Granda

Muzičar i član žirija muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", Đorđe David, otkrio je da se i dalje nalazi u Makedoniji nakon stravične saobraćajne nesreće koju je doživeo, u kojoj je jedna osoba preminula. 

Đorđe se ne tereti zbog pogibije žene, ali ipak ne može da podnese da je žena preminula nakon teških povreda koje su joj nanete kada je udario kolima. 

Njegova supruga Ana otputovala je u Makedoniju isti dan kada se to dogodilo kako bi bila uz pevača. Kako pišu mediji, Đorđe je na lekovima za smirenje, jer često ima košmare i sanja saobraćajnu nesreću:

- Nije dobro, pije lekove za smirenje, koliko god da nije kriv, nisu to stvari sa kojima možete da se nosite. Udario je kolima ženu koja je preminula. Samo o tome razmišlja. Svi su uz njega, ima veliku podršku kolega i prijatelja, ali mu je baš teško. Ne zna kako će da prevaziđe to što mu se dogovorilo - rekao je navodno pevačev blizak prijatelj za "Star". 

Podsetimo, prošle noći Đorđe David se oglasio na Instagram profilu i otkrio kroz kakvu agoniju prolazi:

- Imajte bar malo empatije prema situaciji u kojoj se nalazim... Naime, ja nisam dobio dokumenta, nisam napustio Makedoniju... Moja dokumenta se nalaze u Javnom tužilaštvu, u Kumanovu... Meni ovde prave problem, izaziva mržnju kod ovih ljudi, pravite mi pakao od života - rekao je Đorđe David. 

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading