Đorđe David
Foto: Printscreen/Foto: Tviter

Muzičar Đorđe David nedavno je doživeo saobraćajnu nesreću u Severnoj Makedoniji, u kojoj je spletom nesrećnih okolnosti kolima naleteo na ženu koja je tada izgubila život. 

Pre nekoliko dana pročulo se da se muzičar vratio u Srbiju, te da su mu vraćena dokumenta, a trebalo je i da održi konferenciju za medije u kojoj bi objasnio šta se dogodilo kobne noći.

Konferencija je otkazana, budući da je roker i dalje u Makedoniji i da ne može iz države, a sada kruži snimak na društvenoj mreži Tviter i nastup poznatog rokera.

https://www.alo.rs/vip/holivud/861785/kejt-midlton-uopste-nije-tako-slatka/vest

Nije poznato kada je snimak nastao, budući da je Đorđe sve vreme tamo, a mnogi su pomislili da je rokeo zakazao nastup u jeku svega, ili je čak imao zakazan pre nego što se sve dogodilo, pa je morao da ispoštuje "tezgu".

Podsetimo, Tužilaštvo Severne Makedonije i prethodno se oglasilo o teškoj saobraćajnoj nesreći kod Kumanova, u kojoj je učestvovao i Đorđe David i u kojoj je stradala jedna osoba, a više je povređeno.

Prema prvim informacijama, prvo je došlo do sudara dva automobila, "folksvagena polo" kumanovskih registracija i "folksvagena golf" skopskih registarskih oznaka.

Kako se ističe u saopštenju, do tog sudara je došlo kada je vozač jednog od automobila ušao na auto-put u kontra-smeru.

- Nakon tog prvobitnog sudara, putnica iz vozila kumanovskih registracija je izašla iz automobila i u tom trenutku na nju je naleteo automobil 'Opel insignia' srpskih registarskih oznaka. Žena je od udarca zadobila teške povrede od kojih je preminula - navodi se u saopštenju tužilaštva.

Kako se dodaje, izdat je nalog za obdukciju stradale žene, ali i za ispitivanje uzoraka krvi i urina ostalih učesnika koji su trenutno hospitalizovani sa lakšim povredama.

- Prikupljeni su tragovi i materijalni dokazi koji će biti predmet veštačenja kako bi se precizno utvrdili uzroci saobraćajne nezgode- stajalo je u saopštenju. 

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading