VOLELA BIH DA SE POJAVI NEKO Melina Džinović ovim rečima nagovestila je da nešto nije u redu u braku sa Harisom
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Pevač Haris Džinović i njegova supruga Melina Džinović odlučili su da se razvedu.

Vest o njihovom rastanku šokirala je javnost, a Melina je nedavno začudila svoje pratioce objavom o ljubavi, kojom je, reklo bi se, nagovestila kraj njihovog emotivnog odnosa.

Ona je podelila citat Sanje Marinković iz jedne emisije, čime je već tada otkrila da između nje i Harisa više ništa nije isto:

- Uvek postoji neki muškarac zbog kojeg ti srce brže zakuca. Postoji. Ali bih ja volela da se pojavi neko da nam kuca u isto vreme na pravi način - rekla je Marinkovićeva, a Melina podelila na društvenoj mreži Instagram.

Inače, dobro obavešten izvor otkrio je da je poznati par odlučio da na svoj brak stavi tačku.

- Melina i Haris su se odlučili na sporazumni razvod, budući da njihov odnos nije štimao najbolje već neko vreme. Doneli su trenutno najbolju moguću odluku za njih i njihovu decu. Haris se već iselio iz njihove vile na Senjaku, a Melina je ostala tamo s decom. U toku je proces razvoda braka, a kasnije će biti određeno i kako će imovina biti raspodeljena među njima - otkrio je za Pink.rs izvor blizak porodici.

Podsetimo, kako za Alo! priča izvor blizak paru, Haris je već odredio kome će ostaviti imovinu.

- Haris je ostavio sebi nekretnine u inostranstvu, dok je Melini i naslednicima ostavio kuću na Senjaku vrednu 3,4 miliona evra - rekao je izvor za Alo! i dodao:

- Uz to da sve troškove oko dece pristaje da snosi on,putovanja, školovanje... - tvrdi za nas izvor bizak porodici.

Kako izvor dalje navodi, Melina i Haris od 2020. godine ne žive više zajedno, odnosno, kada je Haris u Beogradu, Melina nije. 

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading