Marija Mikić
Foto: Printscreen/Pink printskrin

Influenserka poreklom iz Crne Gore, Nataša Kovačević, poznatija kao Njezvanova, na meti je korisnika društvene mreže Tviter, nakon što su poruke u kojima ona kontaktira jednu radnju za opremanje stanova, ugledale svetlost dana.

Kako se može videti u porukama koje su osvanule na pomenutoj mreži, Nataša je kontaktirala jedan Instagram profil, kako bi, kroz kompenzaciju, sredila sebi stan.

Ona im je napisala da ima u planu da oprema stan sa suprugom, a njih je pitala da li su raspoloženi za saradnju, budući da paru treba svašta nešto za stan, a njima treba svakako dobra reklama, kako ona kaže.

Kočavevićeva je njih uveravala o saradnji, ističući tom prilikom da ako stavi i sakriju na glavu, to će ljudi kupiti i pitala ih kada bi mogi da dođu kod nje u stan.

Mnogi su u komentarima istakli da ovakve poruke ne mogu biti verodostojne i da se danas lako fotošopiraju fotografije, naročito ako se uzme u ozbir da influenserka nije do sada odavala utisak osobe koja pita ljude za reklamu, glase samo neki od komentara.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading