Marija Mikić
Foto: Printscreen/Pink printskrin

Influenserka Nataša Kovačević, poznatija kao Njezvanova, i pevačica Marija Mikić sinoć su bile gošće voditelja Ognjena Amidžića u emisiji "Amidži šou".

Njezvanova je nakon emisije iskoristila priliku da se javno obrati pevačici, zbog njene izjave u emisiji.

Naime, influenserki je zasmetalo što je Marija izjavila da su oni "prodavci magle".

- A sad ako ste pogledali emisiju, čuli ste kako je Marija Mikić rekla da su influenseri prodavci magle, iako sama radi reklame za Instagram. Možda je problem što i mi radimo, pa ne može da pobrsti sve, jer od pevanja nema neke vajde? - krenula je Njezvanova.

Njezvanova je objavila i privatnu prepisku sa Marijom, gde joj ona traži uslugu.

- Majka. Ne volim da tražim usluge, ali pošto su pesme krenule mnogo jako u Crnoj Gori, što nismo očekivali, da li bih mogla da te zamolim za uslugu? - pitala je Marija.

- Pošalji samo šta treba, bebo - odgovorila joj je Njezvanova, koja je dopisala sledeće:

- Sram te bilo, folirantu, ideš na blok ovog momenta. Ja nisam licemer, pa iz poštovanja prema Ognjenu nisam sinoć reagovala. I neću sebe srozati na taj nivo da vadim njen prljav veš. To nije moj manir. Imam i ostatak prepiske, gde sam joj pisala da sam na održavanju trudnoće i da sam prokrvarila ali sam ustala da joj snimim reklamu da pomognem. Stidi se, Mare. Nisi ono za šta se izdaješ - dopisala je Njezvanova, pa nastavila:

- Onda je nakon toga kad je trebalo da uzme da promoviše (proizvod), nije videla više poruke. Jao, kao nisam videla. Folirant. Pazite se. Ovakvi vam lažno predstavljaju sebe i život lažno. 

Marija Mikić se zvanično nije oglasila nakon ovih prepiski. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading