Maja Šuput
Foto: Alo/Printscreen

Pevačica Maja Šuput važi za jednu od najbogatijih pevačica na Balkanu, koja dosta novca ulaže u svoj izgled i garderobu.

Ali, kada je u pitanju novogodišnji nastup, nije se baš otvorila. Ona je sve šokirala svojim stajlingom. Naime, ona je ponela haljinu napravljenu od srebrnih konfeta, koje su prekrile i njene intimne delove. Ova kreacija izazvala je brojne komentare.

Omiljena pevačica za svadbe u Hrvatskoj, koja se sa veselja vraća puna para, jer se bakšiš lepi za nju, fotografije je objavila na Instagramu i sve iznenadila jer je uglavnom glamurozno obučena.

Ona je imala i sako od istog materijala, a povela se rasprava da li je imala i bezbojni deo te se samo činila da je konfete nalepila na sebe.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

- Kaže se da život nema reprizu, ali doček 2024. svakako ima svoju. Spremni za još jednu ludu noć - napisala je Maja uz fotografije.

- Vau, Majo. Prekrasna. Da možeš ti bi se i gola pokazala... Srećna Nova. Sačuvaj Bože. Majo, haljina je prekrasna - nizali su se komentari koji su pokazali da su mišljenja njenih pratilaca podeljena.

(Kurir)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading