Lepa Brena
Foto: Alo/Foto: Alo.rs

Pevačica Lepa Brena i dalje je među top tri zvezda u regionu i šire, a još pre četiri decenije očarala je publiku širom bivše Jugoslavije.

Osim po specifičnim pesmama, notama i tekstovima, Brena je ostala broj jedan i jedinstvena po stajlingu. Drugim rečima, uvek je išla korak napred ispred svih i time je i zaradila kartu za broj jedan na estradi na duže staze.

Mnogi je zato u našem regionu porede sa svetskom zvezdom Madonom koja takođe i dan-danas važi za pevačicu kojoj u svetu nijedna nije ni do kolena po mnogim kriterijumima.

Svakako, kao i mnoge žene i Brena je, kako je starila, išla na neke od intervencija čisto da bi se negovala ali je zadržala autentičnost. Na kraju krajeva, njena harizma je oduvek bila glavni adut, od kada se pojavila. S tim u vezi na jednoj od Instagram stranica pojavila se fotografija gde je Brena potpuno prirodna.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @estradni.arhiv

Na fotografiji Brena ima frizuru koja je bila moderna u to vreme, a reč je o početku osamdesetih. Naime, fotka je nastala 1983. godine, kada je Lepa Brena osvojila ceo region i postavila nove standarde na estradi.

U njenu porodicu ušla je i Aleksandra Prijović koja pretenduje da bude velika zvezda kao i Brena. Podsetimo, Prija je u braku sa Filipom >Živojinovićem, sinom Breninog supruga Bobe kojeg je Brena od prvog dana ljubavi sa Bobom gledala i volela kao svoje dete.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Нерон

22.12.2023 20:38

Моја баба је била лепша!