lepa brena
Foto: Printscreen/Foto: Alo ilustracija

Pevačica Lepa Brena u skaldnom je braku sa bivšim teniserom Bobom Živojinovićem s kojim ima dvojicu sinova Viktora i Stefana, ali i posinka Filipa Živojinovića koji je u braku sa Aleksandrom Prijović.

Iako je za javnost njihovo odnos komplikovan, odnosno ne zna baš svako, iako joj nije pravi sin, Brena nikada Filipa nije odvajala od svojih naslednika.

Sa Bobinom prvom ženom, Zoricom, u super je odnosima, a pre nekoliko godina možda i jedini put pričala je o Filipu, i otkrila zbog čega ga je uvek nazivala sinom.

- Prvo njegova majka, otac i ja svi smo u dobrim odnosima. Govorila sam da je Filip naše dete, samo kako bih da zaštitila od objašnjavanja i glupih izjava. Da sam govorila možda drugačije, i da sam govorila: "znate to je iz Bobanov prve veze sin", znate onda bi se to pretvorilo u nekakvo razdvajanje dece - rekla je svojevremeno Brena.

Kako je navela tada, Filipu je pružila sve ono što je i svojoj deci.

- Deci treba pružiti satbilnost, treba im pružiti ljubavi, sigurnost... Ja se potrudila kao B mama, pružim mu naravno pored njegove majke i njegovog oca, sve ono što jednom detetu...Što sam pružila mojoj deci, pružila sam i njemu - izjavila je svojevremeno Brena za Telegraf.rs.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading