Arkan
Foto: Alo/Foto: Alo.rs

Anegdota koju će poznati šoumen i mađioničar Big Lale pamtiti ceo život svakako je prase koje je uneo u Centralni zatvor specijalno za Željka Ražnatovića Arkana. Naime, to je bilo strogo zabranjeno, ali se za Arkana i njegov rođendan napravio izuzetak, a jedini je Big Lale mogao to da izvede.

- U zatvor može da se unese prase samo bez kostiju. Ispanglovao sam ga, vratio mu oblik praseta i ono je išlo u centralni zatvor za Arkanov rođendan. Niko ni je mogao da veruje, mislili su da sam upotrebio magiju, a ja sam samo izvadio kosti - objasnio je Lale kroz smeh.

Naime, poznati mađioničar Big Lale po završetku dobio je zvanje tehnologa za preradu mesa. Iako je i tada znao razne trikove, nije ni slutio da će mu upravo oni biti primarno zanimanje i doneti mu veliku popularnost. Kako je objasnio kod Vanje Bulića u emisiji, Big Lale je bio najbolji u klasi, a posebno se isticao u brzini panglovanja mesa.

- Osvojio sam prvo mesto u panglovanju buta i plećke. Najbrže sam vadio kosti iz njih. Toliko sam bio dobar da sam za minut radio 50 butova - objasnio je Lale, a ta veština mu je kasnije pomogla da omogući Arkanu da čak i u zatvoru dobije prasetinu. 

Podsetimo, nedavno se u medijima pojavila poslednja fotografija Cecinog muža Arkana koji je tragično nastradao, a koja je nastala neposredno pre nego što je ubijen.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading