Ceca i Arkan
Foto: Printscreen/Printscreen

Ko je pravi nalogodavac likvidacije – još uvek se ne zna. Tog 15. januara 2000. godine ispred “Interkontinentala”, oko 17 časova stala su dva automobila. Iz opela Kalibre izišli su Dragan Nikolić Gagi i Milan Đuričić Miki, koji su od ranije bili poznati policiji.

Iz drugog vozila, golfa, izašao je Zoran Nikolić Pegla, kao i pripadnik Druge čete Prvog bataljona policijske brigade SUP-a Beograd, Dobroslav Gavrić. Pegla je ostao na parkingu, dok su ova trojica ušli u hol spremajući se da počine trostruko ubistvo. U holu hotela bila je neviđena gužva. Arkan je sedeo u separeu nedaleko od recepcije. U hotel je došao sa suprugom Svetlanom Cecom Ražnatović, njenom sestrom Lidijom Veličković i telohraniteljem Zvonkom Mateovićem.

POSLEDNJA ARKANOVA FOTOGRAFIJA SKRIVA UŽAS Nastala je neposredno pre ubistva, a na njoj je nešto jezivo

Foto: Privatna arhiva

 

Ono što je interesantno i podjednako jezivo da su trojica sa slike mrtva.

Dok su sestre u pratnji Mateovića obilazile butike, Arkan je sa društvom sedeo u holu. Nekoliko minuta posle 17 sati, prišli su im Gagi i Miki.

Minut kasnije, Gavrić je ustao od stola. Ispod kaputa je izvadio pištolj “CZ 99″. Tri metka ispalio u Arkana. Na pod hola u “Interkontinentalu” padale su čaure, čaše, šolje i flaše, a gosti su zalegli na pod sklanjajući se od rafalne paljbe. Policija je na lice mesta došla brzo, ali ne i Hitna pomoć.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (4)

Loading
zora

30.11.2023 23:37

Dovoljno je samo da im pogledas face i da shvatis ko su bili. Seljacka i prosta lica velikih mafijasa. Kako su ziveli tako su umrli.

jovo krzic

04.12.2023 15:22

zmaj od sipova tvrdi da je suprug samohane srpske majke ziv i zdrav.zmaj zna najbolje zar ne?

Hana

05.12.2023 21:51

Da li je Arkan hodao sa ovom zenom sa slike pre Svetlane?

jovo krzic

06.12.2023 12:48

haro rendo ribicu a komadant nosio cizme.ne od juce komadant vozi fergusona na nebeskim visinama haro i danas drzi gostionu u sent galenu.