Bekutu napali zbog Karleuše
Foto: Alo/Ataimages/Alo

Popularna pevačica Jelena Karleuša ispisala je istoriju ove godine, kad je u avgustu nakon 11 godina diskografske pauze objavila svoj 11. studijski album "Alpha", a nekoliko dana kasnije u 12. album "Omega". Njen poslednji album pre "Alphe" i "Omege" bio je album "Diva", koji je izdala u junu 2012. godine. Karleuša je pripremila i posebnu promociju za svoje fanove - spektakularni koncert u Beogradu na vodi u septembru, koji je bio besplatan.

Mnogi su se zapitali hoće li se još neka pevačica odlučiti u skorije vreme za ovakav podvig, a izazovu je odgovorila Jelenina starija koleginica Ana Bekuta.

Na društvenoj mreži Tviter odmah su krenula poređenja sa Karleušinim podvigom. Naime, omot albuma "Grešila sam" je odrađen u dominantno crnoj boji, baš kao i "Alpha", dok je omot za "I za vas, koji niste smeli" beo, baš kao i "Omega". Mnogi su pomislili da će Karleuša isprozivati svoju stariju koleginicu, na šta se ona nadovezala:

- Neće, bre, Karla mene voli - napisala je jednom korisniku Ana, dok je drugom poručila da ne napada Jelenu, jer je ona voli:

- Nemojte tako, volim ja moju Karli.

Nekoliko korisnika je prozvalu Anu, te istaklo da je pesme mogla da spoji u jedan album.

- Šest pesama je nekada bila jedna strana kasete - primetio je jedan korisnik, a Ana je i na ovo odgovorila:

- Ala sta uporni... Jedna strana kasete je uvek bila četiri ili pet pesama maksimalno - odgovorila je Bekuta, pa se obratila tviterašima:

- Ja se zaista izvinjavam što dve godine radih na ovim pesmama, spotovima itd...

Ostaje da ispratimo kako će Jelena Karleuša odreagovati na potez svoje koleginice.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading