Ana i Ivan
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Danas je održano suđenje Ani Ćurčić i Ivanu Marinkoviću povodom reči koje su izgovorene u rijalitiju od stranje njega.

Razlog je povreda časti, a kako je istakao Ivan pre ulaska u sud, nema ni govora o pomirenju.

Medijacija je završena, a oni su po izlasku progovorili o detaljima.

- Suđenje je odloženo za januar, treba da se gleda taj čuveni snimak. Ja se nisam branio sa advokatom, branio sam se sam. Glavna stvar u toj priči je zbunjenost bipolarne Ane Ćurčić koja nije shvatila da je ona meni izgovorila te reči na koje sam ja odreagovao. Sa tri pitanja sam uništio Anu i njenu advokaticu. Pod zakletvom je rekla da sam joj izgovorio reč prostitutko i tabletomanko, ja sam ustao i rekao sudiji da ne koristim te reči. Ona su počele da gledaju svoje papire. Očigledno se nisu dobro spremile - rekao je Ivan.

Ana smatra da se rijaliti nastavio i posle rijalitija i da stoji pri svom stavu. 

- Rijaliti je u toku. Ovde se i dalje nastavlja rijaliti. Nismo prihvatili pomirenje, održan je pretres, rekla sam šta sam imala da kažem. Da li je izgovoreno prostitutka ili imati intimne odnose za novac to je jedna te ista stvar. Držim se onoga za šta sam ga tužila. Moralo je preko suda da se rešava - rekla je Ana Ćurčić za "Blic".

Podsetimo, prošlog septembra Ana je tužila Ivana Marinkovića, a osim nje, tužbu protiv njega podnela je i Zorica Marković.

- Zamisli, pročitaš navode tužbe Ane K*rčić za mene... Kaže ovako:"Rekao mi je:"Marš u p*čku materinu, kockarko i narkomanko"", i kaže to potvrđuje priloženi snimak?! Hahaha, klošarko raspala, pa ti u tom snimku to sve meni kažeš prva! Glupačo, je l' stvarno misliš da će neki sudija da me kazni za iste reči? - poručio je Marinković i dodao:

- Da te naučim, za neadekvatne tužbe obično sud naloži da podnosilac tužbe plati tuženom, veruj mi, imam iskustva. Još jedna u nizu grešaka gospođe K*rčić! Posetite Jutjub i snimak:"Skandalozno, Ana K*rčić krenula na Ivana tokom reklama" - napisao je Ivan tada na Instagramu.

Osim Ivana, Ana Ćurčić podnela je tužbu i protiv Milene Kačavende.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading