Selma Bajrami
Foto: Printscreen/Printscreen

Na mrežama je isplivao snimak na kojem Selma Bajrami na svom nastupu peva albansku pesmu "Valle Kosovare" i uz nju pokazuje dvoglavog orla.

Malo je reći da su ovo mnogi osudili, a sada se poznata pevačica oglasila za jedan portal.

- Nemam razloga da se bojim, jer smatram da nisam nikoga ugrozila. Volim sve dobre ljude ovog sveta i sve nacije - istakla je ona.

S obzirom na to da su se mnoge Selmine kolege oglasile povodom pomenutog snimka, pevačica je otkrila da se njoj lično niko nije obratio.

- Niko nije, ali moja raja koji me znaju, koji su takođe iz Srbije su mi dali podršku. Bog zna, a znaju i ljudi koji me poznaju da ovo što se meni nameće nema veze sa životom. Očigledno je da sam nekome zasmetala, pa su planirali linč protiv mene. Vreme je dete istine, kad tad sve se samo pokaže. Ne stidim se svog porekla i volim sve ljude - rekla je pevačica za Telegraf.

Inače, numera koju Selma peva, "Valle Kosovare", je na albanskom jeziku, a izvode je Ardijan Bujupi i Špat Kasapi. U pesmi je poseban akcenat stavljen na tradicionalni albanski ples poznat kao "Valle".

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (4)

Loading
Neso

25.11.2023 19:28

Istom merom kao sto se ponasanu prema srbima na kosovu !

Duksi

25.11.2023 22:02

Zabraniti joj sve nastupe u Srbiji, zabraniti joj 5 godina ulazak u Srbiju. Svako ko na bilo koji način omalovažava Srbiju, nema šta u njoj da traži. Nisam zagovornik svako voli svoju naciju i svoj narod, ali da ne vreďa drugu naciju ili narod. Pevačima se obraćam, nemojte na nastupe da verđate druge narode i nacije. Pevajte normalne pesme, one koje ne vreďaju druge narode ne bavite se politikom.

Nina

04.12.2023 16:48

Sta se namesta kad je evidentno. Zabraniti ulazak u Srbiju.