BOLESNA GOCA BOŽINOVSKA: Muku mučim, mnogo mi je loše danima, ne ustajem iz kreveta
Printscreen Premijera

U poslednje vreme pevačica Goca Božinovska sve manje se pojavljuje na javnim događajima. Kako je objasnila njena najbolja prijateljica Zlata Petrović, sve to je tako jer Goca ima unuke i sada uživa sa njima, međutim, nije samo to. Kako je istakla sama Božinovska, u pitanju je virus koji je danima ne pušta, pa ne mrda iz kreveta.

- Ne mogu da prestanem da kašljem, muku mučim, ovo nije normalno. Imam neki virus, mnogo mi je loše danima. Ovaj mali (unuk Zoran) je krenuo u vrtić i kad god 'pokupi' nešto, meni prenese. Uopšte ne znam kako ću ozdraviti i kada, ne ustajem uopšte - požalila se Goca, a ona inače uživa u svojim unucima Zoranu i Vukanu s kojima obožava da provodi vreme.

- Zoran je toliko sladak, on je čudovište malo. On je prelepo dete, danas smo išli do prodavnice, svi u njega gledaju. Tako je sladak i lep, baš odvlači pažnju ljudima. Ma, čudo malo - rekla je Goca jednom prilikom, prenosi Kurir.

@alo_portal VANESA ŠOKČIĆ STIGLA NA ĐANIJEVO SLAVLJE Pevačica otkrila šta je poželela slavljenici! 😊 #alo #alonovine #alodnevnenovine #fypシ #foryou #viral #fypシ゚viral #djani #vanesasokcic ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading