Aleksandra Mladenović
Foto: Alo/Foto: Printscreen/instagram

 

Pevačica Aleksandra Mladenović proslavlja slavu Aranđelovdan u svom porodičnom domu u Žitorađi. 

Domaćini su se potrudili da slavska trpeza bude bogata različitim specijalitetima od predjela, preko glavnog jela do dezerta kojima su se gosti služili, a Mladenovići su se pobrinuli i za slavlje koje je trajalo do kasno u noć. 

U njihovom domu, svetac je dočekan uz trubače koji su svirali, a pravi lom nastao je kada je Aleksandra pustila glas i uveličala veliki dan za njihovu porodicu.

Momenat koji je isplivao na društvenim mrežama i koji je obeležio veče bio je kada je Aleksandra zapevala „Đurđevdan“ dok su ukućani suzdržavali suze radosnice.

Podsetimo, Aleksandra Mladenović nedavno je prošla kroz težak period kada je imala skandal sa bivšim dečkom. Naime, nakon raskida nije ostavljao pevačicu na miru, te je, kako je ona istakla, pretio ubistvom i samoubistvom. Stefan je prijavljen policiji koja je mu je odmah odredila da napusti zemlju, s obzirom da nije državljanin Srbije. 

@alo_portal Ana Ćurčić otkrila kako se osećala povodom nove sezone Zadruge! Celu emisiju pogledajte na našem YouTube kanalu! #alo #alonovine #alodnevnenovine #fyp #foryou #foryoupage #fypシ #fypシ゚viral #anacurcic #zadruga #elita ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading