Nataša Bekvalac
Foto: Privatna arhiva/Foto: ALO / Aleksandar Nalbantjan

Pevačica Nataša Bekvalac progovorila je o odnosu sa svojom šesnaestogodišnjom ćerkom Hanom, te otkrila da ne planira da izlazi sa naslednicom. 

- Između mene i ćerke je uvek isti generacijski jaz, tako da ne izlazimo zajedno. Nisam ja njena drugarica. Mama sam joj, tako da radim sve što rade i ostale majke. To je naš odnos. Teško da ćemo izlaziti po klubovima zajedno. S druge strane, mi odlično komuniciramo i uvek ćemo imati zajedničke teme - rekla je pevačica za domaće medije. 

Ono što je mnogima privuklo pažnju u ovoj izjavi jeste činjenica da je Nataša, čini se, okrenula drugu ploču kada je ova tema u pitanju. 

Naime, Nataša se nedavno sa ćerkom pojavila na jednom događaju, te istakla da im je praksa da izlaze zajedno. 

- Došla sam sa Hanom na koncert, nas dve uvek idemo zajedno u provod. Ona sada ima 16 godina i mislim da je skroz u redu što izlazi. Nije me pitala da li sme da dođe sa mnom na koncert, sama sam je pozvala - rekla je tada pevačica. 

@alo_portal Katarina Grujić otkriva ko joj najviše pomaže u odgajanju ćerke! 😊 #alo #alonovine #fypシ #foryou #viral #alodnevnenovine #katarinagrujic ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading