Nata
Foto: Alo/Alo

Nataša Bekvalac ima uspešnu karijeru i brojne hitove iza sebe, a od detinjstva se bavi muzikom. Međutim, osim što je pevačica, Nataša je završila i fakultet.

Verovali ili ne, Bekvalčeva ima završenu Visoku školu za  sportske trenere.

Njen otac, inače fudbalski stručnjak, Dragoljub Bekvalac insistirao je da ona upiše baš tu školu.

Bilo je veoma lepo kad sam diplomirala s desetkom. Tog trenutka sam dobila želju da nastavim sa školovanjem - rekla je Nataša jednom prilikom, a zatim otkrila može li sebe da zamisli, na primer, u svlačionici, dok u poluvremenu utakmice fudbalerima objašnjava kako treba da igraju.

- Ne, ali vidim sebe u nekom lepom fitnes centru kako pomažem ljudima da održe formu ili steknu vitku liniju. To je ono što u budućnosti želim da radim. Odličan sam teoretičar, ali loš praktičar. Znam da drugima pričam o prednostima zdravog načina života, ali ja živim kampanjski, hranim se neredovno. Događa se da izgubim po deset kilograma za dvadesetak dana – priznala je pevačica za Hello.

Nata

Alo

 

 

Nataša je javnosti poznata po burnom ljubavnom životu, ali trenutno nema partnera.

- Tako bih volela da odgovorim potvrdno, ali mislim da nešto nije u redu sa mnom, sad se već brinem. Baš sam se požalila svojoj terapeutkinji pre nekoliko dana, evo treća će godina, a ja cvetam - pričala je ona kroz smeh, pa dodala da redovno posećuje psihoterapeuta. 

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading