Aleksandra sa dečkom
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Aleksandra Mladenović prošla je pravi pakao zbog bivšeg dečka koji joj je nakon raskida pretio da će se ubiti, a nakon njene prijave, dobio je zabranu prilaska i nalog da napusti Srbiju. Međutim, pevačica i dalje strahuje, s obzirom da veruje da je na svašta spreman.

- Jako se plaši da ostane sama, trenutno su kod nje roditelji, ali ne može da ih opterećuje. I oni imaju svoj život, kao i njeni prijatelji koji žele da joj pomognu. Rešila je da unajmi dva momka koji će na smenu biti pred njenom zgradom i pratiti je gde god da ide. Pod velikim je stresom i u konstantnom strahu, stalno gleda snimke sa video nadzora jer se plaši da ovaj odnekud ne iskoči. Plaši se da ode sama do prodavnice, noću ne može da spava iako pije lekove za smirenje. Ona je žrtva jednog ozbiljnog manipulatora i prevaranta. Slagao je sve o svojoj prošlost, o tome kada je rođen, koje mu je zanimanje, varao je sa kim je stigao. Na kraju su do nje došle priče i da navodno voli muškarce, da je radio kao žigolo u Dubajiu, da je tukao svoje bivše devojke, ali ona to ne želi da proverava, kaže Aleksandrina bliska prijateljica, a pevačica i sama priznaje da se baš loše oseća, prenosi Svet.

Aleksandra Mladenović

Alo/ Ilustracija

 

- Ima zabranu prilaska. Ne sme da mi priđe, ne sme da me kontaktira, ne sme da me zove, i to je to. Ne želim da ga vidim u svojoj blizini, zagorčao mi je život. Upropastio me je. Gledala sam na video snimku kako je hteo da se ubija, kako je ovo-ono. Imam traume od toga. Neuračunljiv je, ne znam šta bi mogao da mi uradi, nedavno je priznala Aleksandra.

@alo_portal Katarina Grujić otkriva ko joj najviše pomaže u odgajanju ćerke! 😊 #alo #alonovine #fypシ #foryou #viral #alodnevnenovine #katarinagrujic ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading