Aleksandra Mladenović
Foto: Alo/Masanori Jošida

Aleksandra Mladenović prvi put se pojavila u javnosti nakon što je preživela pravu dramu sada već sa bivšim dečkom Stefanom Čečarom, zbog uznemiravanja i pretnji, te ga i optužila za krađu. Tada je MUP Srbije izdao nalog za hitno napuštanje naše države, a Prekršajni sud ga je kaznio sa 120.000 dinara.

Mladenovićeva je danima strahovala zbog dečka kojeg je prijavila policiji za uznemiravanje, a s obzirom na to da joj je, i pored zabrane prilaska, on bio ispred zgrade, Aleksandra je odlučila da na neko vreme promeni lokaciju i da se skloni iz Beograda, a sada se pojavila na snimanju emisije Ami G Show kod Ognjena Amidžija.

Pevačica je bila nasmejana i vidno raspoložena, a za večerašnju emisiju odabrala je crnu pripijenu haljinu koja je isticala njenu vitku i zanosnu figuru, uz sve to primetan je bio i njen duboki dekolte, kosu je vezala u visoki rep, a srdačno se pozdravila i izljubila sa koleginicom Elmom Sinanović, koja takođe gostuje.

Aleksandra je vešto izbegla sedmu silu i prisutne fotoreportere i krišom utrčala u studio, ali verujemo da će večeras pred kamerama otvoriti dušu i izneti sve što joj je na duši.

 

@alo_portal Brat Sanje Vućič na njenoj promociji: Sve oči bile su uprte u zgodnog Miloša #alo #alodnevnenovine #sanjavucic #fypシ #fypシ゚viral ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading