Aleksandra Mladenović
Foto: Alo/Alo/ Ilustracija

Iako je pevačica izričita u tome da više nema nikakve veze sa dotičnim Stefanom, on je podelio njihov emotivni snimak uz opis:

- Sve je okej. Crknite, dušmani - napisao je on na Instagramu, nakon čega je ekipa Alo! stupila u kontakt sa pevačicom koja je negirala navode o pomirenju i otkrila potpuno nove, šokantne detalje.

- On je bolesnik i psihopata, nikada se ne bih pomirila sa njim - rekla nam je ona ljutito, pa dodala:

- Upravo izlazim iz policijske stanice. Srela sam ga ispred i svirao mi je iz automobila. Ima zabranu prilaska. Bolesnicima kao što je on ne treba davati na važnosti, a ja ovim putem apelujem i na sve medije da prestanu to da rade - jasno je zaključila pevačica za Alo!. 

Podsetimo, Stefan ne živi u Beogradu već u Sarajevu, ali je poslednjih meseci u Srbiji gde je započeo vezu sa Aleksandrom. Na društvenim mrežama se hvalio fotografijama iz Dubaija, skupocenim automobilima, plovilima i motorima.

Mladić je napravio skandal ispred stana pevačice, nakon čega je uhapšen i izrečena mu je hitna mera zabrane prilaska Aleksandri, koju je takođe i prekršio, nakon čega je ponovo procesuiran, a nakon što je izašao, Aleksandra se oglasila za Alo!.

- Ima zabranu. Ne znam kako su ga pustili iz pritvora- rekla je zbunjeno Aleksandra za Alo! i otkrila da li ju je kontaktirao:

- Nije i nadam se da neće- otkrila nam je Mladenovićeva juče.

Iz policije su za Alo! potvrdili da je prijava stigla i navode da će osumnjičeni biti saslušan.

- MUP je dobio prijavu. Nakon nje je osumnjičenom izrečena hitna mera zabrane prilaska i kontaktiranja, a on je istu odmah i prekršio. Zbog toga mu je policija odredila zadržavanje i on je sproveden sudiji za prekršaje - izjavili su iz MUP za Alo!.

@alo_portal Koliko novca na dnevnom nivou troše samofinansirajući studenti 💸 #alodnevnenovine #alo #studenti #studentskizivot #samofinansiranje #fypシ #foryou ♬ original sound - Alo_portal
 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading