Ceca Ražnatović
Foto: ATA IMAGES/Foto: Ataimages

Film o legenedi folk Džej Ramadanovski napustio nas je pre tri godine, šestog decembra i upravo će na trogodišnjicu njegove smrti biti premijera filma o njegovom životu. Naslovnu numeru filma pevaće folk zvezda i Džejeva bliska prijateljica folk zvezda Ceca Ražnatović.

Naime, ona je sada na Tviteru otkrila detalje. Ujedno, ovo je Cecina prva pesma koju je snimila posle 6 godina.

- Snimljena pesma za film o Džeju! Futa, Marina i ja u jednoj novoj pesmi. Pesma nova, osećanja stara! Jedva čekam da čujete “Za kraj” - napisala je Ceca.

Podsetimo, film o Džeju se snimao na lokacijama Beograd (Dorćol) i u Pančevu. Prva klapa pala je 14. marta a završilo se sredinom juna. Džej će u ovom filmskom ostavrenju biti prikazan kao narator filma, i vodiće nas, ne samo kroz svoj život, nego i kroz život Dorćola u tom periodu. Uloge su dodeljene istaknutim glumcima: Huseinu Alijeviću, Marku Janketiću, Stefanu Vukiću, Alekseju Bjelogrliću, Alenu Selimiju, Ani Pindović, Maši Đorđević i mnogim drugim.

@alo_portal I voditeljka Ana Radulović nam je čestitala rođendan! 🥰 Hvala na lepim rečima, radujemo se zajedničkim uspesima u budućnosti ❤️ #alo #alodnevnenovine #anaradulovic #rodjendan #fypシ #fypシ゚viral #foryou ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading