Nikolina Pišek u zagrljaju muškarca
Foto: Alo/Printscreen

Nikolina Pišek "pametnu" kuću koju je gradila sa preminulim istoričarem umetnosti Vidojem Ristovićem, nakon njegove smrti, prodavala je za 1.700.000 evra. Međutim, taj oglas je povučen i vila nije prodata.

Kuća koju su počeli da grade još pre nekoliko godina, dok je Vidoje bio živ, skoro je pa završena. Luksuzna vila izgrađena je 2012. godine i prostire se na 420 kvadratnih metara, a nalazi u zagrebačkim Šestinama.

Iako je nedavno bila na oglasu za neverovatnu cenu od 1.700.000 evra, oglas je skinut, a vilu danas nije u baš najboljem stanju.

Iako je spolja završena, vila u kojoj niko ne živi ostala je potpuno zapuštena, bez ograde, okružena rastinjem i travom, a dvorište niko ne održava.

Iza kuće se nalazi bazen koji je napunjen vodom, iako tamo niko ne živi i enterijer "pametne" kuće nije završen.

Vila se sastoji od ukupno pet soba, odnosno velikog dnevnog boravka, kuhinje koja ima izlaz na bazen, tri spavaće sobe i prostora za osoblje.

Problem oko prodaje kuće

Nikolina je posle smrti muža naišla na problem zbog toga što ne može da proda vilu u Zagrebu, jer je ćerka iz prvog braka njenog pokojnog muža Vidoja Ristovića navodno podnela tužbu protiv nje sa zahtevom da se imovina podeli.

Kako se navodi, Nikolina je u izradi projekta imala pomoć jedne svoje školske drugarice, pošto je od nekretnine želela da napravi "pametnu kuću".

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading