Nikolina Pišek u zagrljaju muškarca
Foto: Alo/Printscreen

Voditeljka Nikolina Pišek našla se u žiži javnosti nakon smrti svog supruga Vidoja Ristovića, nakon koje se podigla prašina oko navodne tužbe koju je njen svekar podigao protiv nje, a koju je on demantovao. 

Nikolina sa pokojnim suprugom ima i osmogodišnju ćerku Unu Sofiju. 

Ipak, retko ko zna da je voditeljkin dečko sa kojim je bila pre braka bio voditelj Marko Cigoje, sa kojim je dobila ćerkicu Hanu Leonardu Cigoj i postala mlada mama sa samo dvadeset i jednom godinom. 

Hana je završila medicinu na univerzitetu u Edinburgu, a kako se retko pojavljuje u javnosti mnogi ne znaju detalje o njoj. 

Hana danas ima 26. godina i već duže vreme je u vezi sa Andrejem Ivanišem. Starija ćerka lepe voditeljke konstantno kači fotke sa izabranikom na Instagramu, pa se može reći da je veoma aktivna na ovoj društvenoj mreži. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hana Cigoj (@hanacigoj)

Nikolina ne krije da je preponosna na Hanine uspehe i vaspitanje, a starija naslednica jako liči na majku. 

U jednom intervjuu  Nikolina je otkrila kako su Una Sofija i Hana dobile imena.

- Moja starija ćerka Hana Leonarda takođe ima dva imena. Kada sam je dobila, vrlo brzo sam odlučila kakvo ću joj ime dati - rekla je Nikolina, pa nastavila. 

- S drugom ćerkom sam bila malo neodlučna. Una mi se sviđalo još ranije, jer sam odmah posle prvog deteta htela da dam to ime drugoj ćerki, ako je budem imala - izjavila je jednom prilikom voditeljka - zaključila je tom prilikom voditeljka. 

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading