NEMA VREMENA ZA FRIZERA Viki fura prljavu kosu!
Foto: Alo/Foto: Ataimages

Da su javne ličnosti potpuno drugačije kada se ugase kamere, primer je i Viki Miljković, koja i pored sveg luksuza u kojem uživa nema vremena da se posveti sebi.

Naime, opšte je poznato da Viki zarađuje ogromne svote novca s obzirom na to da se osim pevanjem bavi i nekretninama i aktivni je član žirija muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“, ali i pored toga Miljkovićeva gradom šeta prljave kose.

Alo! paparaco uslikao je pevačicu u luksuznom delu Beograda u restoranu u koji je došla sa suprugom i sinom, a tom prilikom svi su primetili da se pevačica nimalo nije potrudila kada je njen izgled u pitanju.

- Kada je Viki ušetala u lokal, jedva smo je prepoznali. Bila je u društvu supruga, sina i još jednog dečka, a tom prilikom nosila je skroz crnu odeću, dok je lice je prekrila velikim sunčanim naočarima kako se ne bi videlo da nema šminku. Vidi se da se potrudila da je niko ne primeti, a ono što je svima zapalo za oko bila njena neuredna frizura - rekao je za Alo! izvor koji je bio u istom restoranu.

- Ona je javna ličnost, nedopustivo je da šeta ulicom sa toliko masnom kosom. Vezala je niski rep kako bi pokušala da prikrije koliko joj je kosa prljava, ali nije uspela u tome. Svi su bili u šoku i komentarisali su da je neverovatno da Viki koja ima toliko novca ne vodi računa o tome kako izlazi u javnost. Još jednom je dokazala da mnoge javne ličnosti nisu kakve se predstavljaju. Na estradi je nekoliko decenija, uspešna je kao agent nekretnina, a nije u stanju da sama dotera frizuru. Jako nas je razočarao prizor - poručio je izvor koji je želeo da ostane anoniman.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading