KO BI REKAO DA ĆE SE NA OVO ODLUČITI! Sin Viki Miljković doneo odluku, spakovao kofere i napustio dom! (FOTO)
Foto: Alo/Foto: Ataimages

Već neko vreme sin Viki Miljković u srećnoj je vezi. Mladi Andrej Tašković ludo je zaljubljen, a svoje zadovoljstvo na emotivnom planu emituje i na druga polja. U školi on zadovoljava sve kriterijume, baš onako kako ponosni roditelji od njega očekuju, istovremeno je vrlo ažuran kada je reč o porodičnim zaduženjima. Prema ocu i majci on gaji veliko poštovanje, a mada je jedinac nije razvio sposobnosti razmaženog mladića, niti ga slava i medijska pažnja zanimaju.

Živi sin Viki Miljković vrlo povučeno, ne opterećuje se luksuzom i glamurom, a najveća preokupacija proteklih šest meseci pored časova tenisa mu je devojka. Atraktivnoj plavuši pošlo je za rukom da osvoji srce naslednika estradne umetnice, a to da su osećanja koja ona prema njemu gaji uzajamna najbolje svedoče fotografije koje se na Andrejevom profilu mogu videti.

Bilo da ide u bioskop, na večeru, u šoping ili vreme provodi u porodičnom domu u Beogradu na vodi, mezimac muzičkog para voli da je kraj izabranice, koja je već imala priliku da upozna Viki i Tašketa i po svemu sudeći odlično se sa njima slaže.

Našla je način Andrejeva izabranica da se približi harmonikašu i pevačici, koji su radosni što je baš ona kročila u život njihovog sina i već pola godine čini ga sve radosnijim. Ne kriju Viki i Taške da bi voleli da veza naslednika i njegove devojke potraje. Za sada sve ide svojim tokom, još uvek su oni dosta mladi, ipak to što su nedavno oni proslavili šestomesečnicu govori u prilog tome da su vrlo privrženi jedno drugome i da priželjkuju zajedničku budućnost.

SIN MU BIO VOZAČ, A ONA ŠMINKERKA Deca Ace Lukasa ne vole da se eksponiraju u javnosti, mogu da uživaju u izobilju, ali se bave skromnim poslovima!

Komentari (0)

Loading