OTVORIO DUŠU ZA ALO" Luk Blek progovorio o nastupu na Evroviziji, jedna stvar mu je posebno važna
Foto: Printscreen/Printscreen

Nakon što je izveo svoju numeru „Samo mi se spava“ i time Srbiju poslao u finale prestižnog muzičkog takmičenja, Luk Blek se oglasio za Alo! pa preneo svoje utiske o Evroviziji, ali i otkrio na koji način se priprema za naredni nastup.

- Jako mi je drago što smo ušli u finale. Nadali smo se tome i sada je mnogo lakše - rekao je Luka, pa otkrio da je izvedbu posvetio svom narodu, te da ulazak u finale iz tog razloga ima još veću težinu.

- Raduje me to što su reakcije na nastup odlične i što se prepoznaje trud koji smo uložili u sve ovo. To smatram mnogo bitnijim od trenutne pozicije na kladionicama - istakao je on za Alo!, pa otkrio kako se slaže s ljudima iz svog tima:

- Sve funkcioniše kako treba. Podrška smo jedni drugima i spremamo se da u finalu damo sve od sebe - ispričao je Luka za Alo!, pa zaključio da mu podrška njegovog naroda daje veliki vetar u leđa, te da u neizvesnosti iščekuje naredni nastup kako bi zablistao na pozornici. 

ZA OVE DVE SITNICE JE ISKEŠIRALA 6.620 EVRA Tamara Kalinić nije štedela novac na ove detalje, evo šta je u pitanju (FOTO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading